Dün gece bunları indirdim, 'izlemeyeni dövüyorlar' tarzında film önerileriniz varsa konu altından belirtin, indireyim onları da biraz Kültür Point kasayım. 🤤

Special thx to Flexi
Lord of the Rings serisi
The Hobbit: An Unexpected Journey
Star wars serisi
Gladiator
Slumdog millionaire
Inception
Akıl oyunları
Esaretin bedeli
Avatar(2009)(Mavi olanlar hani 😄 )
Ben efsaneyim
Jim Carrey filmleri
İyi kötü çirkin
aklıma geldikçe yazarım ben.
Special thx to Flexi
3 idiots
Special thx to Flexi
HerakrossDjango Unchained
Ghajini
American History X
Looper
Hangover serisi
Edit: Açlık Oyunları
aklıma geldikçe eklerim 😁
Special thx to FlexiBu mesaj Rowndark rumuzlu uyeden alinti yapildiDjango Unchained
Ghajini
American History X
Looper
Hangover serisi
Açlık Oyunları'nı Akıl Oyunları diye okuyup indirdim ve filmi izledim. Hayatımdan 2 saat kayboldu. Film kafayı matematikle bozmuş bir profesörün hayatını anlatıyor. İnanın hayattan soğudum yani sağımda soğumda sayı gördüğümde bile miğdem bulanıyor. Adam güvercinin yem yerkenki hareketlerini, attığı adımları bile hesaplayarak matematiğe vuruyor böyle bir mallık olabilir mi ya? summer5:

Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Rowndark rumuzlu uyeden alinti yapildiDjango Unchained
Ghajini
American History X
Looper
Hangover serisi
Açlık Oyunları'nı Akıl Oyunları diye okuyup indirdim ve filmi izledim. Hayatımdan 2 saat kayboldu. Film kafayı matematikle bozmuş bir profesörün hayatını anlatıyor. İnanın hayattan soğudum yani sağımda soğumda sayı gördüğümde bile miğdem bulanıyor. Adam güvercinin yem yerkenki hareketlerini, attığı adımları bile hesaplayarak matematiğe vuruyor böyle bir mallık olabilir mi ya? summer5:
Akıl oyunları (A beautiful mind) çok güzel filmdir yalnız.. buraya uzun bir liste yazacaktım da şu yorumunu gördüm

Bu mesaj Rowndark rumuzlu uyeden alinti yapildiDjango Unchained
Ghajini
American History X
Looper
Hangover serisi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap