Icerige atla
Extraloob

Önemli Konu Hakkındaki Görüşleriniz ?

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
T
Truth OP ⭐ 18y
2 okul arasında seçim yapmam gerekiyor bunlardan biri

Fransız Saint Benua
İstek Acıbadem

Ben Fransızca öğrenmek istiyorum çünkü ingilizce bitirdim ayrıca okulda fransızca ile beraber yan dil seçebileceğim . Buda ilerdeki iş hayatımda bana çok yardımcı olacak

İstekdede sahip olduğum ingilizceyi çok çok daha iyi duruma getirip lise son sınıfını yurt dışında okuyabilirim ..

Sizce ..
14 Yanıt
U
şu an için ilerki iş hayatını düşünme çünkü öss denilen şey var bilirsin bu yüzden orayı düşün ve alacağın eğitime bak dil çok zor bir şey değil öğrenmek için kurslara da gidersin. ama ben Fransız Saint Benua seçerdim.
T
Truth OP ⭐ 18y
şu an için ilerki iş hayatını düşünme çünkü öss denilen şey var bilirsin bu yüzden orayı düşün ve alacağın eğitime bak dil çok zor bir şey değil öğrenmek için kurslara da gidersin. ama ben Fransız Saint Benua seçerdim.

sağol 😊

ama dile yeteneğim olduğunu düşünüyorum ..
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
ben Fransız Saint Benua seçerdim.
U

sağol 😊

ama dile yeteneğim olduğunu düşünüyorum ..

o zaman ing dil okuyacaksın ve yds'ye gireceksin. ayrıca ileride ne olmak istiyorsun?
T
Truth OP ⭐ 18y
o zaman ing dil okuyacaksın ve yds'ye gireceksin. ayrıca ileride ne olmak istiyorsun?

Avukat ama yurt dışında ve yeni sisteme göre diğelim ts okudun genede ünv mat okuyabiliyorsun veya yabancı dil okursan mimarlık gibi yeni sistem bu .
A
Aesify ⭐ 18y
Eğer sayısalında varsa dilin yanında Bilg mühendisi olmayı seçebilirsin çünkü büyük şirketler y.dili olan Bilg mühendisi arıyorlar ingilizce dışında fazladan 1 dil daha bilmekte fayda var senin yerinde olsam "Fransız Saint Benua" 😊
U

Avukat ama yurt dışında ve yeni sisteme göre diğelim ts okudun genede ünv mat okuyabiliyorsun veya yabancı dil okursan mimarlık gibi yeni sistem bu .

hmm bu yıl değişti de çok bilgim yok sen iyice emin ol bu konudan. ayrıca dile çok önem verme yani gideceğin liseyi dile göre seçme. yanlış anlaşılma olmasın dil önemli değil demek istemiyorum ama şu an sen istediğin mesleğe ve öss'ye yönelik bir şeyler yapmalısın.
T
Truth OP ⭐ 18y
haklısın
6
Eğer sayısalında varsa dilin yanında Bilg mühendisi olmayı seçebilirsin çünkü büyük şifreketler y.dili olan Bilg mühendisi arıyorlar ingilizce dışında fazladan 1 dil daha bilmekte fayda var senin yerinde olsam "Fransız Saint Benua" :)

+1907
K
Kwanza ⭐ 17y
Eğer sayısalında varsa dilin yanında Bilg mühendisi olmayı seçebilirsin çünkü büyük şifreketler y.dili olan Bilg mühendisi arıyorlar ingilizce dışında fazladan 1 dil daha bilmekte fayda var senin yerinde olsam "Fransız Saint Benua" :)

👍
W
WosT ⭐ 17y

+1907 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Fransız Saint Benua

alternatifsiz burasını okumalısın kuzum, ardından ver elini galatasaray üniversite puanlar leblebi gibi ucuz zati çok rahat edersin zati hiç iş yapma lise mezunu kal o dillerle acayip deli maaşlı işler bulursun merak etme ^^
X
Xanthos ⭐ 19y
Fransız Saint Benua

alternatifsiz burasını okumalısın kuzum, ardından ver elini galatasaray üniversite puanlar leblebi gibi ucuz zati çok rahat edersin zati hiç iş yapma lise mezunu kal o dillerle acayip deli maaşlı işler bulursun merak etme ^^
aynen ^^
İngilizce+Fransızca daha ne olsun. biraz da insan kaynakları,iletişimini geliştirdin mi kapışılan eleman olursun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: