Icerige atla
Extraloob

OneHandedSword-Cleric

· 13 Yanıt · 6.2K görüntüleme Sabitlenen
B
Buzzz OP ⭐ 18y

Yapılandırmayla ilgili sorunlarınız bu başlık altında sorunuz. 8)
13 Yanıt
H
HecctoR ⭐ 18y
Full int mi yoksa str mi oluyo bu karakter?
B
Buzzz OP ⭐ 18y
Str
R
rosense ⭐ 17y
bu soruyu soruosan oynama bu oyunu:D:D
H
HecctoR ⭐ 18y
Soru sormadan oyun oynanmaz.
D
doksanbir ⭐ 17y
benim 67 lwl Warrior-Clericim Var... warrior 1h skillleri Full açık acaba 2h ı açsam güzel olurmu faydaları filan bi söyleseniz.. Yani 1h+2h+Cleric gibi olucam ... Kararsızım..Sp yetmez Filan Dicekseniz Demeyin 67 lwldeyim 190k sp var skilller max ken 80e kassam yeter ama 90 a kassam yeteceğini sanmıyorum..1h sword kullanınca defansım 200 artıyor.. Robe giyoyorum.--2h takarsam Armor giymem şart olurmu. Vs. VS. Vs..
Teşekkürler En kısa zamanda yorumlarınızı beklioyurm..........................
R
Rhea ⭐ 19y
benim 67 lwl Warrior-Clericim Var... warrior 1h skillleri Full açık acaba 2h ı açsam güzel olurmu faydaları filan bi söyleseniz.. Yani 1h+2h+Cleric gibi olucam ... Kararsızım..Sp yetmez Filan Dicekseniz Demeyin 67 lwldeyim 190k sp var skilller max ken 80e kassam yeter ama 90 a kassam yeteceğini sanmıyorum..1h sword kullanınca defansım 200 artıyor.. Robe giyoyorum.--2h takarsam Armor giymem şart olurmu. Vs. VS. Vs..
Teşekkürler En kısa zamanda yorumlarınızı beklioyurm..........................

2h takarsan light armora dönmende fayda var.
O
OnLyWizarD ⭐ 16y
Paylasım için teşekkürler.
V
Von Dutch ⭐ 17y
Paylaşım İçin Saol
D
paylasım için sagol
E
erDyBurak ⭐ 16y
Ben şuan sp kasıyorum ve 1h warior/cleric kasmak istiyorum.Size sorum ileriye donuk ne gibi sıkıntılar yaşarım kasma konusunda ne gibi sıkıntılar yaşarım.Solo Rahat takılabilirmiyim.Vb. +ları ve eksilerini yazarmısınız.Kıyafet tercihim ne olmalıdır ? Siz ne tavsiye edersiniz ? yardımcı olursanız sevinirim 😊
E
erDyBurak ⭐ 16y
Kİmse Cevap vemicekmi ? :S:S
M
mekanikmen ⭐ 17y
Sağol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: