Icerige atla
Extraloob

Olympusda Macın Ardından Atılan Bazı Globallar xD

· 58 Yanıt · 4.9K görüntüleme
Q
qargamel OP ⭐ 16y
58 Yanıt
X

@capanoglu66
bizim Can kayışı koparmış, kulağını çekmek lazım bi 😁
W
Whisk ⭐ 16y
Herkes fenere çok pis yüklenmiş ama harbiden vaziyet fena 😆
C
Bu globalleri atanların hiç biri Bursaspor'lu değil hepsi başka takımın şampiyonluğu ile kendilerini avutuyorlar 🤝 😉
Q
qargamel OP ⭐ 16y
Bu globalleri atanların hiç biri Bursaspor'lu değil hepsi başka takımın şampiyonluğu ile kendilerini avutuyorlar 🤝 ;)

Fenerlisin Heralde?
C
Bu globalleri atanların hiç biri Bursaspor'lu değil hepsi başka takımın şampiyonluğu ile kendilerini avutuyorlar 🤝 ;)

Fenerlisin Heralde?

Sence soru:
V
volkanka ⭐ 17y

Eeee? Sonuç nedir kardeş ? Siz şampiyon olamadınız , bizim de sizinle eğlenme vaktimiz gelmiş demektir.
Her sene eğleniyoruz zaten..

Söyle fener söyle, söyle ne oldu......
C

Eeee? Sonuç nedir kardeş ? Siz şampiyon olamadınız , bizim de sizinle eğlenme vaktimiz gelmiş demektir.

Sonuçta sizde olamadınız Beşiktaş'ta olamadı Trabzonda neden Fenerbahce ile eğleniyorsunuz?He doğru siz kardeş takımlarsınız.
V
volkanka ⭐ 17y

Sonuçta sizde olamadınız Beşiktaş'ta olamadı Trabzonda neden Fenerbahce ile eğleniyorsunuz?He doğru siz kardeş takımlarsınız.

Ya bırakın bu salak ayaklarına yatmayı , siz de biz de herkes de biliyor, şampiyonluğu kaçıran siz siniz?
Doğal olarak üzülen siz, sevinen biz olacağız.
Ne yapalım şimdi buradan dostluk mesajı mı vereyim?
😁
W
Wyndra ⭐ 19y

Dogru bizde olamadık ama en azından hakkımızla mucadele ettik sizde hakkınızla buraya gelseydiniz bunların hiçbiri olmazdı
En kotusude bu durumun farkında olup saf rolune yatıonuz ya bu bizim size bu kadar kinli olmamıza yol acıo 😉
A
AnnaNova ⭐ 19y
En büyük eğlence Fenevbahce
S
Schweppes ⭐ 17y
Ya bırakın bu salak ayaklarına yatmayı , siz de biz de herkes de biliyor, şampiyonluğu kaçıran siz siniz?
😁

Şampiyonluğu kıl payı kaçırmakta bir başırıdır onu başarabildiniz mi ❓
V
volkanka ⭐ 17y
😁

Şampiyonluğu kıl payı kaçırmakta bir başırıdır onu başarabildiniz mi ❓

Güzel kardeşim sonuç ne sonuç ? Şampiyon olamadınız ... banane kaçıncı olursanız olun. Biz şampiyon olamıyorsak sizde olamayın. Olamadınız sevindik işte 😁
B
bjk190309 ⭐ 16y
Zuuahahahahahaha 'Şampiyon oldum sanıp sahaya giren Ulvi'' makara: makara:
R
Relax ⭐ 17y
geçmiş olsun 😊
Q
qargamel OP ⭐ 16y

Fenerlisin Heralde?

Sence soru:

O Yüzden Kuyruk Acısı Var 😉
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

İşte Ezik Cincon lu arkadaşların son hali ;
Biri Başkanımızın y harflerini söyleyemeyişiyle yani futbol veya sporla alakası olmayan ve insanın elinde olmayan bir kusurla dalga geçer.
Diğer ezik nemi yapar Bursa şampiyon olur içinde eziklikten dolayı ve Fenerbahçe'ye karşı öyle bir hırs kalmıştır ki gelir burda haha hihi der.Zaten farkındaysanız bursanın bize karşı bir kini yok.Adamları tebrik ettik.Allah razı olsun hepsinin akıl sağlığı yerindeymiş.Teşekkür ettiler.Sevindiler.
Ama bazı tuttuğu takımı bilmezler gelmiş başkalarının Şampiyonluğuna ortak olmaya çalışıyor.
Şimdi soruyorum ;
Puan durumu ;
Bursa
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzon
...
Diye gidiyor.Şu benim Fenerbahçemle dalga geçen Cimbom'lu zekasızlar benim Fenerbahçe'mden çok mu iyi bir puan yapmışlar?

Demek istediğim şu ;
Bursalı gülse anlarım ama bazı gariban kişiler sevinecek yer arıyorlar sevinse iyiler fakat dalga geçmeye çalışıyorlar.Kimse bana sert konuşmuşsun demesin. /
Ağır tahrik içeren mesajlarla dolu bu topic'i gören Fenerbahçe Fan Club başkanına bu mesajlar yakışır.

Ps: Dimi Okan abim 😘
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
geçmiş olsun :)

Teşekkürler canım kardeşim.İnşallah seneye sizde bizde başarılı oluruz.Seni medeniyetinden dolayı kutluyorum 😘
V
volkanka ⭐ 17y

Biri Başkanımızın y harflerini söyleyemeyişiyle yani futbol veya sporla alakası olmayan ve insanın elinde olmayan bir kusurla dalga geçer.
Diğer ezik nemi yapar Bursa şampiyon olur içinde eziklikten dolayı ve Fenerbahçe'ye karşı öyle bir hırs kalmıştır ki gelir burda haha hihi der.Zaten farkındaysanız bursanın bize karşı bir kini yok.Adamları tebrik ettik.Allah razı olsun hepsinin akıl sağlığı yerindeymiş.Teşekkür ettiler.Sevindiler.
Ama bazı tuttuğu takımı bilmezler gelmiş başkalarının Şampiyonluğuna ortak olmaya çalışıyor.
Şimdi soruyorum ;
Puan durumu ;
Bursa
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzon
...
Diye gidiyor.Şu benim Fenerbahçemle dalga geçen Cimbom'lu zekasızlar benim Fenerbahçe'mden çok mu iyi bir puan yapmışlar?

Demek istediğim şu ;
Bursalı gülse anlarım ama bazı gariban kişiler sevinecek yer arıyorlar sevinse iyiler fakat dalga geçmeye çalışıyorlar.Kimse bana sert konuşmuşsun demesin. /
Ağır tahrik içeren mesajlarla dolu bu topic'i gören Fenerbahçe Fan Club başkanına bu mesajlar yakışır.

İlk önce zekasızlar sana benzer . Sonra gariban lafını sana iade ediyorum, adam gibi konuş yoksa ağzına tıkarım bu lafları sana. Dalganın en kralını geçerim sende bana hesap soramazsın. yapacağın tek şey yetkini kullanıp beni banlayabilirsin, bundan fazlasını yaparsan karşılığını benden misli misli alırsın makara:

Ağır tahrik içeriyorsa girmeyeceksin bakmayacaksın görmeyeceksin , şampiyonluğu 2. kez aynı şekilde kaçırırsan ben sizinle öyle bir dalga geçerim ki, fenerbahçe spor kulübü başkanı bile ağzı açık kalır izler beni 😉

Şimdi soruyorum , Bursalı güler yada gülmez o onların yapacağı birşey ? Bizim gülmemizden sanane? Seni ne ilgilendirir? .ötümle bile gülerim sizin bu şampiyonluğu kaçırmanıza. Her türlü şeye hazırlıklı olun 😎 Daha çokkk dalgaları geçeceğiz besteler yapacağız. Siz bizim eğlence kaynağımızsın. Daha azize beyimiz başkanlığı bırakacak geri gelecek falan filan 😎 o zaman da güleceğiz şimdi nasıl gülüyorsak 😈
Q
qargamel OP ⭐ 16y

Şimdi soruyorum ;
Puan durumu ;
Bursa
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzon
...

Demek istediğim şu ;

Güzel CTRL +C CTRL +V Yapmıssn Tebrilqer Gsell Becermiisn Sizin Beyniniz Anca Bukdarına Calısır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: