Icerige atla
Extraloob

ölünce ustunden ıtem dusmesı hakkında!!!!

· 15 Yanıt · 9.6K görüntüleme
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaslar elımde legend staf var bazıları olunce ustunden ıtem dusebılıyo dedı smdıye kadar hıc rastlamadım ama bılgı verırmısınız hangı sartlarda dusuyo falan yemınle korkudan charı solo kasamıyom. cleric buff bastıramıyom chara tam buff basarken yatar char staf yere duser falan dedıler. 110 lvlım ama bılmemek ayıp degıl öğrenmemek ayıp bilgilendırmenızı bklıyorum. saygılar
15 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
herhangi bi şartı yok. çantandaki potda düşebilir üstündeki itemde. hiçbiri düşmeyebilir de.
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
o zaman ustunde legend veya degerlı bısey tasımamak gerekır:S
The47
The47 ⭐ 18y
o zaman ustunde legend veya degerlı bısey tasımamak gerekır:S

çok çok düşük bi ihtimal bence sorun yaratmanıza gerek yok. 35lvlken onglarda ölmüştüm çantamdan pot düşmüştü. ama şimdi 110lvlim o kadar öldüm üstümden hiçbişey düşmedi.
C
Cryolite ⭐ 19y
elindeki SİLAH düşemez, ama onun dışındaki herşey düşebilir.

yani eğer bir silahın varsa ve bu silah üstündeyse, korkmana gerek yok.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Zaten char öleceği zaman clericle heal atma çabasında olacağı için staff kasadan düşebilir. Bu çok düşük ihtimal değil sp kasarken 25 lvl charı lvl dşürüyorum kasasında at pot silah ne varsa yarım saatte hepsi yere düşüyor.
C
sakınan göze çöp batar, oluruna bırak. 😊
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
char zorlanıyosa öleceği zaman heal basıyosa cleric rodu elıne alıyo staf kasada kalıyo bu sırada byuk ıhtımal oelcegı ıcın staf yere dusuyo:S heal falan bastırmamak gerekıyo:S
T
tenpanter ⭐ 17y
kardeşim aynı şekilde heal bastırmıcaksın sadece attackerlık yapcan çünkü mesela akşam uyuyorsun parti bozuluyo 3-4 kişi kalıyo elinde clericle paso ölüyosun adamda paso resliyo çok başıma geldi çar 20-30 kez yatmış buda silahın düşme ihtimalini yükseltir ya eline +5 kasılmalık bir staff al yada sadece attacker ol cleric felan hiç almasın eline için rahat olsun.
C
Crumby_ ⭐ 19y
elindeki SİLAH düşemez, ama onun dışındaki herşey düşebilir.

yani eğer bir silahın varsa ve bu silah üstündeyse, korkmana gerek yok.

+1
E
Extrowe ⭐ 16y
Hiç bişe olmaz heal meal bastırmassın char öle öle bi hal olur sende kanserden heba olursun sal gitsin bota oluruna bırak altı üstü oyun düşünme bukadar^^
T
tenpanter ⭐ 17y
Hiç bişe olmaz heal meal bastırmassın char öle öle bi hal olur sende kanserden heba olursun sal gitsin bota oluruna bırak altı üstü oyun düşünme bukadar^^

benim heal basmasın dediğim partideyken cleric var zaten yani soloda tabi heal bascak 😄

ps:ama wiz çardada soloda ne kadar verim alacaksın ki solo kasılır mı wiz hiç
R
RoyalFlash ⭐ 17y
moba ölüpte item düşmesi olayını arada çok level farkı varsa oluyo diye biliyorum.Misal 25 levelsin bunwanga yattın düşer fakat 44 levelde yattığın zaman düşmez.Charımı 107 lerde 3 gece resleyip öldürdüler. rare +7 staff düşmedi.Ayrıca sıkma bu kadar canını ölüm değil sonuçta
A
amasya1993 ⭐ 17y
silah düşmez diğer itemler düşebilir
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Elinde silahın düşme olasılığı %1dir.Ben +10 powerla kasarken 109lara salıyordum hep party yapıyorlardı.Char akşam geldiğimde 25-30 arası gebermiş afedersin makara: Üstünde herşey gayet normal duruyordu 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: