Icerige atla
Extraloob

old school alımları oluyormu

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
merhaba sayın yonetıcıler old school alımları oluyormu 2 gun sonra 1 senemı dolduruyorum msj sayısı 500 u gecık
eger yonetıcıler uygun gorurse old school olmak ıstıyorum
şimdiden tesekkurler
15 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
oluyor.

lakin sabit topici olduğu halde bu topici açtığınıza gore oldscoollu olmak için biraz zamanınız var gibi.
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
oluyor.

lakin sabit topici olduğu halde bu topici açtığınıza gore oldscoollu olmak için biraz zamanınız var gibi.

sabıt topıc uzun zamandır var yenı konu actıgımda daha cabuk cevap alacagımı dusundum kusura bakmayın 😢 😢 😳 😳
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oluyor.

😁

var var daha 1000 mesajı görmesi lazım temiz 😆
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
oluyor.

😁

500 degılmıydı ya okan abı neyse sen oylew dıyorsan oyle olsun bekleyelım bırazdaha bırseyler ogrenelım 😳 😜
A
Absence ⭐ 19y
oluyor.

😁

500 degılmıydı ya okan abı neyse sen oylew dıyorsan oyle olsun bekleyelım bırazdaha bırseyler ogrenelım 😳 :P

Sen takılmana bak sonra bi bakarsın 2-3k post olmuş makara:
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
1 senedır forumdayım benden sonra baslıyanların 2 3 k postu olmus sureklı onlıen olup haberlerı takıp edıyorum ama yorum yapmıyorum hiç oyle post kasmayı falan dusunmemıstım ama artık basladım hepsıne orum yapıcam :d xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1 senedır forumdayım benden sonra baslıyanların 2 3 k postu olmus sureklı onlıen olup haberlerı takıp edıyorum ama yorum yapmıyorum hiç oyle post kasmayı falan dusunmemıstım ama artık basladım hepsıne orum yapıcam :d xD

👍
M
Metover ⭐ 18y

bro önemli olan post kasmak değil bak benim tarihime ve postuma ama genede oldschoolum bazı şeyleri insanların gözüne batırarak göstermek yerine onların seni bulduğu zaman değerinde daha fazla olur 😉
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y

bro önemli olan post kasmak değil bak benim tarihime ve postuma ama genede oldschoolum bazı şeyleri insanların gözüne batırarak göstermek yerine onların seni bulduğu zaman değerinde daha fazla olur ;)

haklısın onemlı olan post kasmak degıl bende o dudunceyle hareket edıyordum 1 senedır ama baksana old school olamadık makara: 😁
C
C_Vitamine ⭐ 17y

bro önemli olan post kasmak değil bak benim tarihime ve postuma ama genede oldschoolum bazı şeyleri insanların gözüne batırarak göstermek yerine onların seni bulduğu zaman değerinde daha fazla olur ;)

🤘 👍
W
up
M
Mirage ⭐ 19y
Amaç? 🤔
F
Fahmlugat ⭐ 18y
up

sebep?
PS: 😆
E