http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29864285.asp
Okullar 28'ine ertelendi , hadi yine iyisiniz...
Okullar ertelendi , Tatil Uzadı !
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Üniversitelerde etkilenir demi bundan 😕 😕
Baktım bizim sayfada böyle birşey yazmıyoda :!!&%&!
Yaralı styleBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok hacım , üniversitelerin erteleme kararını rektör verir. Hiç kimse karışamıyor üniversitelere ,YÖK bile sadece istekte bulunabiliyor.
Üniversitelerin de aslında tatil edilmesi mantıklı olanı , bizim 7 eylül'de açılıyor , 1 hafta zaten ders yok. 1 hafta ders yapıp bütün millet geri dönecek. Yazık harcanacak ulaşım parasına...
Üniversitelerde etkilenir demi bundan 😕 😕
Yok hacım , üniversitelerin erteleme kararını rektör verir. Hiç kimse karışamıyor üniversitelere ,YÖK bile sadece istekte bulunabiliyor.
Üniversitelerin de aslında tatil edilmesi mantıklı olanı , bizim 7 eylül'de açılıyor , 1 hafta zaten ders yok. 1 hafta ders yapıp bütün millet geri dönecek. Yazık harcanacak ulaşım parasına...
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bizimde 14 ünde açılıyor , herhalde kimse gelmez ilk hafta, bayramla birleştirirler.
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiÜniversitelerde etkilenir demi bundan 😕 😕
Bizimde 14 ünde açılıyor , herhalde kimse gelmez ilk hafta, bayramla birleştirirler.
Yaralı style Slim Shady
⭐ 14y
Bende bu sene m.y.o başladım acaba okul ne zaman açılacak siteye baktım bir şey göremedim? 😁
Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi
her okulun ki farklıdır
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bende bu sene m.y.o başladım acaba okul ne zaman açılacak siteye baktım bir şey göremedim? 😁
her okulun ki farklıdır

Korktuğum başıma geldi !
sakarya üniversiteside 28inde başlıyor. 💃

Bizim de 15 inde Başlıyor sözde dersler. Açıklama da yapmadi rektörlük. Gitmem heralde ya bayramdan sonra giderim
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Special thx to FlexiOkulum rusyada olduğu için umrumda olmayan durum.d

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap