Icerige atla
Extraloob

Bandırma'da Okullar 5Gün Tatil

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y
haber sitelerini dolaşırken bu habere rastladım Bandırma'da oturan arkadaşlarımıza hayırlı olsun ^^

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde su şebekesinde yaşanan arıza nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 15 Şubata kadar tatil edildiği bildirildi.

İlçe Kaymakamı Ali Mantı başkanlığında toplanan Bandırma Hıfzıssıhha Kurulu, 25 Ocak tarihinden beri ilçede yaşanan susuzluk probleminden dolayı ilk ve orta öğretim okullarında 15 Şubat tarihine kadar eğitime ara verilmesini kararlaştırdı.

Bandırma Sağlık Grup Başkanı Zafer Yılmaz, yaptığı açıklamada, Gönen Barajı'ndan ilçeye su sağlayan ishale hattında bölgede etkili olan yağışlar sonrasında tekrar arıza yaşandığını söyledi.

Bunun üzerine Kaymakam Ali Mantı başkanlığında toplanan Bandırma Hıfzıssıhha Kurulu'nun ilçedeki ilk ve orta öğretim okullarının 15 Şubata kadar tatil edilmesine karar verdiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

''İlçede bulunan eğitim kurumlarının birçoğunda su deposu bulunmuyor. Yerel yönetim, arızanın giderilmesi konusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. Bu süre içerisinde öğrencilerimizin susuzluğa bağlı olarak her hangi bir hastalığa yakalanmaması için kurulumuz böyle bir karar aldı.''
17 Yanıt
A
ooh kebapp ^^
'
'Saw IV ⭐ 17y
lol
I
Inception ⭐ 18y
İstanbuldada olsaydı keşke.Tam okul açıldı kar felan kalmadı ortalarda 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Sakarya'ya da bekleriz 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ahahah şaka gibi yaa istanbuldan ötesi il değil gerçekten.
E
EmmaW OP ⭐ 19y
bugün cidden bandırmada okumak istediğimi hissettim ya nedir bu kocaeli bir kar yağdı oda karne günü 😆
E
eL`dode ⭐ 19y
bugün cidden bandırmada okumak istediğimi hissettim ya nedir bu kocaeli bir kar yağdı oda karne günü 😆

Ahahaha aynen.Hemde öle böle değildi gözüm kadar lapalıkta kar yağıyodu süperdi.Ama işte karne günüydü 😄
L
Leet1 ⭐ 19y

İzmir'i Türkiye'ye dahil etmemende sana hak vermiyorum değil başka memleket buralar.. ^^
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
İstanbul 'da da kâr başlamış zati, bizim burada tuttu.

PS : Kemerburgaz / Göktürk 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

İzmir'i Türkiye'ye dahil etmemende sana hak vermiyorum değil başka memleket buralar.. ^^

bro izmir mekanımdır izmir merkez yenifoça eskifoça adım adım bilirim ama gel gör ki bir istanbul olması için 500 yıl geçmesi lazım istanbul yerinde durursa eğer 😜

PS : Kemerburgaz / Göktürk 8)

sorma deli kar yağıyor araba kapandı kardan wahhh 😱
A
asdfasdf ⭐ 19y

bro izmir mekanımdır izmir merkez yenifoça eskifoça adım adım bilirim ama gel gör ki bir istanbul olması için 500 yıl geçmesi lazım istanbul yerinde durursa eğer 😜

sorma deli kar yağıyor araba kapandı kardan wahhh 8O

araba serçemi yoksa murat 131 mi ?
E
EmmaW OP ⭐ 19y

eski foçayı bende bilirim 2-3 sene orda oturdum cidden cennet gibi yerler ❤️
T
TearDrop ⭐ 17y
istanbuldada olsa keşke nerde bizde o şans
L
Leet1 ⭐ 19y

sorma deli kar yağıyor araba kapandı kardan wahhh 8O

Foçamı 😆 bro yanlış yerlere gitmişsin sanayi bölgeler orası hayat yok orda xP
C
Crusade ⭐ 18y
Yalnız orada su yok su kesintiside tatile davetiye çıkarmış gibime geldi. 😜
M
Bandırma da yanında yat pff istanbul'da olmaz ki böyle....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: