Okullar ayın kaçında açılcak bir bilginiz var mı!
İnsan Tatilde Olunca Okulu Özlüyor; Okulda Olunca Hep Tatili Özlüyor 😆 😄
Okulla İLGİLİ Bir SORUM Olacak!
· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Bide Biraz Acele cevap VErir Misiniiz !!!'!'!'!'!'!!'!'!'!'''!!'!''!'!'!'!''!'!'!'!'!'!'!
8 Eylül diye duydum ben ama emin değilim.
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
8 Eylülde Aslında 15 İnde Açılcaktı Ama OKul Zamanı Tatil Çok Oldugu İçin Geriye Aldılar :evil:
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
8 Eylülde Aslında 15 İnde Açılcaktı Ama OKul Zamanı Tatil Çok Oldugu İçin Geriye Aldılar :evil:
uzulucek bısey yok bayram tatıllerı hep dokuzar gun bu yıl bol bol yatıcanız yanı 😁
Ztn açıldıktan bikac hafta sonra Ramazan....
ben de 8 inde açılıcak diye biliyorum erken açıldığı için mutluyum 🎅
yaa nie hep erken açılırda bi kere geç açılmaz offf
Ne okulu ya şimdi moralim bozuldu ya nerden cıkartınız
offf off 1 ay kaldı . bıktım bıktım.
Orta Okullara 8Eylül 2008'de açılıcak.
lise daha geçtir inşşşşş
Okullar ayın kaçında açılcak bir bilginiz var mı!
İnsan Tatilde Olunca Okulu Özlüyor; Okulda Olunca Hep Tatili Özlüyor 😆 😄
😱 😱 😱 😱
Nedense okulu hiç özlemedim özlemiyorum ve galiba özlemeyeceğimde ben tatilde iyiyim 😊
Nedense okulu hiç özlemedim özlemiyorum ve galiba özlemeyeceğimde ben tatilde iyiyim :)
+99999 😜
ah ah hayatım kaycak olmasa liseye gitmezdim ama o kadarda oolmuyo
insan yinede okuyum dio
şimdi oyun içn gitmek istemiom ama ilerde pişman olmaktansa okuldan sonra kasarım 😄
ama yinede geç açılsınnnn
insan yinede okuyum dio
şimdi oyun içn gitmek istemiom ama ilerde pişman olmaktansa okuldan sonra kasarım 😄
ama yinede geç açılsınnnn
Valla İlköğretim 1.Sınıflar 1Hafta Önce Acılıyo Die Biliyorum 😐
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
liselerde 8 eylulde acılıcak ama gercekten uzulmeye degıcek bır sey yok acıldıktan bır kac hafta sonra ramazan bayramı tatılı 9 gun kadar tatıl bıtıyor kurban bayramı tatılı 9gun kadar bol bol yatıcaksınız bu sene yanı 👍
liselerde 8 eylulde acılıcak ama gercekten uzulmeye degıcek bır sey yok acıldıktan bır kac hafta sonra ramazan bayramı tatılı 9 gun kadar tatıl bıtıyor kurban bayramı tatılı 9gun kadar bol bol yatıcaksınız bu sene yanı 👍
aslında yatmıcaz bu erken açılma olayını bayram için yaptılar aslında 2 hafta geç kapancaktı çok geç olur diye 1 hafta erken açıp 1 hafta geç kapatacaklar veya aynı kapanacak onu tam bilmiyorum kısacası daha bile kötü oldu gibi 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap