Icerige atla
Extraloob

Okul Temsilcisi Seçildim Çok Mutluyum :):):):)

· 25 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
Sınıf ve Okul Temsilcisi Seçildim Çok Mutluyum sizlerle paylaşmak istedim okulala geleli daha 3 hafta olmuştu
25 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Hayırlı olsun ne diyeyim. 🙄
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
Saol Kardeş 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
Hayırlı olsun.

PS: Temsilcilik benim işim 😎
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Umarım sınıfları gezerken ölçülü atmışsındır 😆

Ps: Tebrikler ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hayırlı olsun.

PS: Temsilcilik benim işim 8)

👍

Ps : böyle oluşumlarda görev almak çok etkilidir, sizlere bir abi tavsiyesi 9-10a girdiğinizde banko tiyatro klubune girin hatta 6-7-8de başlayın.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Hayırlı olsun.

👍

Ps : böyle oluşumlarda görev almak çok etkilidir, sizlere bir abi tavsiyesi 9-10a girdiğinizde banko tiyatro klubune girin hatta 6-7-8de başlayın.

Ben 10um Babam Tiyatro klübü başkanı daha ne bekliyormuşum. 😈 😆
O
os1 ⭐ 19y
Hayırlı olsun.

👍

Katılıyorum abi suan 10.sınıfın ve tiyatro klubundeyim çok zevkli ve bir okadarda yorucu geçiyor ama hem derslerinizi olumlu yönde etkiliyor hemde arkadaş ortamındaki saygınlığınız bir nevi artıyor . 😎
ps:Bazı salaklar çıkıp tiyatroneymiş anca gerizekalılar ameleler tiyatro oynar diyor ama duymamazlıkdan geliyorum 😆
M
Hayırlı olsun 🤔
B
bahrey ⭐ 19y
bende aday olmuştum okul temsilciliğine ama bildirileri biraz ağır yazmışım soruşturma açıldı 😄
R
ReaLPrisoN ⭐ 19y
Tebrikler. Çocuklara şeker verip oy mu aldın 😜
M
bende aday olmuştum okul temsilciliğine ama bildirileri biraz ağır yazmışım soruşturma açıldı :D

bizim okul amele okul bn sınıf temsılcılıgını gectım askımı arıyordum yıllardır bu sene buldum sanırım 😄

ps:Mission complate
Hello world
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlı olsun 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Seni mecliste de görmek isteriz 😘
I
Hayırlı olsun ❤️
P
Prisoners ⭐ 18y
Tebrikler. 😘
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
herkese çok tşk 🍺
S
bizim bu ptsi olcak büyük ihtimal ben olurum:D
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
inş
D
die4ever ⭐ 18y
puanlar fazla oluyor tiyatro kulübüne girince zaten tiyatro çıkartılmıyor ancak puanlar bol geliyor xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: