Sınıf ve Okul Temsilcisi Seçildim Çok Mutluyum sizlerle paylaşmak istedim okulala geleli daha 3 hafta olmuştu
Okul Temsilcisi Seçildim Çok Mutluyum :):):):)
· 25 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
Hayırlı olsun ne diyeyim. 🙄
Saol Kardeş 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
Hayırlı olsun.
PS: Temsilcilik benim işim 😎
PS: Temsilcilik benim işim 😎
Umarım sınıfları gezerken ölçülü atmışsındır 😆
Ps: Tebrikler ^^
Ps: Tebrikler ^^
Hayırlı olsun.
PS: Temsilcilik benim işim 8)
👍
Ps : böyle oluşumlarda görev almak çok etkilidir, sizlere bir abi tavsiyesi 9-10a girdiğinizde banko tiyatro klubune girin hatta 6-7-8de başlayın.
sweetCHIEF
⭐ 17y
Hayırlı olsun.
👍
Ps : böyle oluşumlarda görev almak çok etkilidir, sizlere bir abi tavsiyesi 9-10a girdiğinizde banko tiyatro klubune girin hatta 6-7-8de başlayın.
Ben 10um Babam Tiyatro klübü başkanı daha ne bekliyormuşum. 😈 😆
Hayırlı olsun.
👍
Katılıyorum abi suan 10.sınıfın ve tiyatro klubundeyim çok zevkli ve bir okadarda yorucu geçiyor ama hem derslerinizi olumlu yönde etkiliyor hemde arkadaş ortamındaki saygınlığınız bir nevi artıyor . 😎
ps:Bazı salaklar çıkıp tiyatroneymiş anca gerizekalılar ameleler tiyatro oynar diyor ama duymamazlıkdan geliyorum 😆
M
MrCrossover
⭐ 17y
Hayırlı olsun 🤔
bende aday olmuştum okul temsilciliğine ama bildirileri biraz ağır yazmışım soruşturma açıldı 😄
R
ReaLPrisoN
⭐ 19y
Tebrikler. Çocuklara şeker verip oy mu aldın 😜
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
bende aday olmuştum okul temsilciliğine ama bildirileri biraz ağır yazmışım soruşturma açıldı :D
bizim okul amele okul bn sınıf temsılcılıgını gectım askımı arıyordum yıllardır bu sene buldum sanırım 😄
ps:Mission complate
Hello world
Hayırlı olsun 😊
Seni mecliste de görmek isteriz 😘
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Hayırlı olsun ❤️
Tebrikler. 😘
herkese çok tşk 🍺
S
SingleCleric
⭐ 19y
bizim bu ptsi olcak büyük ihtimal ben olurum:D
inş
puanlar fazla oluyor tiyatro kulübüne girince zaten tiyatro çıkartılmıyor ancak puanlar bol geliyor xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap