arkadaşlar bugün akşam pt e girdim 1 saattir kasılıyordum ve bi baktım xbow nova: D
arkadaşlar şimdi buna hangi şeylerle özellik basabilirim bana resim ve isimlerini verirmisiniz mesela str int gibi % 100 özellikler diğer blue tüm özellikler nasıl basarım taşlar ve isimleri resimleri ile sölermisiniz
çok mutluyum herkeze teşekkür ederim gerçekten 😊 lvl im bu arada 97 😊
çok mutluyum nova xbow düştü :)))
· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
hayırlı olsun online bilgi arşivinde her türlü döküman mevcuttur ara butonundan da aratıp herşeyi bulabilirsiniz.
valla 97 lvl im ama 101 nova xbow düştü bende zaten rogue yim çok iyi oldu 😊 1b den aşağı isteyen yok şimdi nova set yapcam artık 😄
bulamadımda xbow novaya basılacak element tabletler adları neler tam pazarlarda satılıyor alıcamda neler onlar resim ve isimle sölermisiniz sadece alıp basıcam...
normal silaha ne basılıyorsa nova silahada onlar basılıyor silkroad a başlayalı 1-2 hafta felan oluyor heralde diyecem ama nası 97 lv char kasıyosun anlamadım daral: summer4:
Hayırlısı olsun büyük şans vallah tebrikler
durability item oldu ama durability %200 bastım sorun ortadan kalktı silkroada yeni başlamadım bir süre önce bırakmış cabal a ko ya sarmıştım baya bir ve sro ile hiç birşeye bakmaz olmuştum ve zamanla başka oyunların şeylerinden sro yu unuttum ve chara devam etmeye karar verdim kasılıyor şuan 7/24
S
SensualSeduction
⭐ 16y
tebrikler
C
Coq'Right2
⭐ 16y
valla 97 lvl im ama 101 nova xbow düştü bende zaten rogue yim çok iyi oldu 😊 1b den aşağı isteyen yok şimdi nova set yapcam artık :D
1bye verme silahı yazık olur immortal varsa daha degerli 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap