Perşembe günü yapılacak olan okul başkanlığına aday oldum elimde bazı çalısmalarım bulunuyor sizinde görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım nasıl propagandalar uygulamalıyım ve ne gibi bir konusma sunmalıyım 😕
Okul Başlanlığı İçin(Yardım)
· 7 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
hmm...
yapacakların basit hatunları yanına çekeceksin ve onların desteğini alacaksın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ^_~
yapacakların basit hatunları yanına çekeceksin ve onların desteğini alacaksın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ^_~
K
KatilBamya
⭐ 16y
hmm...
Aynen katılıyorum hatunları çekmek önemli erkeklerde ne yapsanda oylar bölünür ben okan abinin dediği taktiği uygulardım lise dönemlerinde
hmm...
Aynen katılıyorum hatunları çekmek önemli erkeklerde ne yapsanda oylar bölünür ben okan abinin dediği taktiği uygulardım lise dönemlerinde
😆 İyi bir mantık işte
Bırakya ne sınıf baskanlıgı bak keyfine 🍺
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Bırakya ne sınıf baskanlıgı bak keyfine 🍺
Usta adam büyük oynuyor " Okul " başkanlığına aday koymuş 🕵️ summer6:
Special thx to Flexiaynen 2 tane okulun güzel ablalarından alacaksın yanına emin ol seçilirsin garanti denenmiştir 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap