500-550 kişilik okulumda(lise) okul başkanlığı için aday olmuştum 11. sınıfım okulu makaraya saran biriyim. bugün seçimler oldu ve 2. oldum 1. olan (12. sınıflardan tek aday) başkanla aramda sadece 5 oy fark olduğuna inanmak ve kendimi bunun olabileceğine alıştırmak çok zor geliyo daral: bunun tek sebebi 11. sınıflarda beni dinlemeyip benim dışımda 11. sınıftan 2 aday daha olması... bütün oyları böldü kâmiller summer7:
bunu sokakta önüme gelen herkese anlatıp derdimi birazda olsa azaltmak istiyorum insan gerçektende çok kötü bi hisse kapılıyo yaşayanlar varsa bilebilir belki. yorumlarınızı bekliyorum nese:
- Resim Silinmiş.
Okul başkanı olamayınca çıldıran masum köylü
· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Yanlış anlama ama bence gereksiz bir topic olmuş..
olsun paylaşmak istedim 👴 böyle bi durumda insan herkese söylemek istyo ^^
yalnız burası sokak değil birader.
🙄
500-550 kişilik okulumda(lise) okul başkanlığı için aday olmuştum 11. sınıfım okulu makaraya saran biriyim. bugün seçimler oldu ve 2. oldum 1. olan (12. sınıflardan tek aday) başkanla aramda sadece 5 oy fark olduğuna inanmak ve kendimi bunun olabileceğine alıştırmak çok zor geliyo daral: bunun tek sebebi 11. sınıflarda beni dinlemeyip benim dışımda 11. sınıftan 2 aday daha olması... bütün oyları böldü kâmiller summer7:
bunu sokakta önüme gelen herkese anlatıp derdimi birazda olsa azaltmak istiyorum insan gerçektende çok kötü bi hisse kapılıyo yaşayanlar varsa bilebilir belki. yorumlarınızı bekliyorum nese:
[
- Resim Silinmiş.
kaptim bu resmi izninle?
Temet Nosce
⭐ 17y
Bende bugün iyi işler yapabilecek kişiye oy verdim...Ümidim yoktu aslında ama müdür yardımcısı sonucları soyleyince işler değişti we won ! 😄
sınıf başkanlığıyla başlayan bu adaylık sizin üniversitede ki hayatınızda kulüp başkanlığıyla devam edecektir umarım 1 tanesini kazanırsınız güzel bir anıyı paylaşmışsın çok teşekkürler canımcım ❤️
Ben geçersiz oy atım muhahahahah 😈 😈
Ps:Şaka bi yanada alışırsın bunada seneye bi daha adaylık koyarsın 😊
Ps:Şaka bi yanada alışırsın bunada seneye bi daha adaylık koyarsın 😊
sınıf başkanlığıyla başlayan bu adaylık sizin üniversitede ki hayatınızda kulüp başkanlığıyla devam edecektir umarım 1 tanesini kazanırsınız güzel bir anıyı paylaşmışsın çok teşekkürler canımcım ❤️
sağol yorum için
yalnız burası sokak değil birader.
yeri gelince exl yi bi aileye benzetmeyi biliyosunuz ama ☕
takmamaya çalış millet ÖTK başkanı olmam için çıldırıyor fakat uğraşmak istemıyorm boşver gitsin 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap