Icerige atla
Extraloob

Offf Bu sbot bende kasmıyor!Vistadan dolayı mı acaba bi bakı

· 12 Yanıt · 2.8K görüntüleme
D
dj_gogo_1905 OP ⭐ 18y
Ya ben herşeyi yapıyorum script seçiyorum kasma yerine gidiyor.Kasmaya başlamıyodu attan inip şimdi at öldü attan inip kasmak zorunda kaldı 😄 sadece tek nuke atıodu diğer skillere geçmiyodu.Sonra diğerlerini de vurmaya başladı şimdi canavar kesmiyor falan.Hiç anlamadım birşeyi yapsak başka sorun çıkıyor kafayı yicem.
12 Yanıt
D
dj_gogo_1905 OP ⭐ 18y
Son denememde biraz çözüldü durum 😄

Towndan script le kasma yerine gidiyor attan iniyor buff ları basıyor öyylee bekliyor anlamadım neyi beklio :S

Çokk sinirleniyorum ya
D
dj_gogo_1905 OP ⭐ 18y
Bir aşama daha kaydettim.Seri bir şekilde kasıyor.

Sorun ise tek skill kullanması

imbue basıyor nuke atıyor bekliyor imbue bitmesini,bitince bidaha basıyor bidaha nuke atıyor bidaha bekliyor imbue bitmesini
D
dj_gogo_1905 OP ⭐ 18y
Evet o sorun da çözüldü herşey benm saçma ayarlamamdan kaynaklanıyormuş.Güvenle satın alabilirsiniz kimsenin benim kadar salak olduğunu sanmıyorum 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkür ederiz iyi oyunlar dileriz ^^
E
evanes ⭐ 14y
sbot sadece bi skill basıyo çözemedm yardım edin lütfen 😞
E
evanes ⭐ 14y
herşey tamam da tek skill basıyor bekliyor yine aynı skili basıyor nasıl ayarlamam lazım yardım edin 😞
.NET
.NET ⭐ 19y
Atak olarak mi buff olarak mi?
Skills bolumunde Iterate attack skills ve Iterate per mob kutucuklari var solda skillerin altinda. Onlarin tiklerini kaldir savele tekrar dene bakalim bi
[F New]Solo Gitarist
E
evanes ⭐ 14y
sorunu çözmüştüm ama şimdi de sbot güncellemesi istiyor sadece navata dosyasını mı değiştiriyoruz ?
HolyMirage
HolyMirage ⭐ 16y
sorunu çözmüştüm ama şimdi de sbot güncellemesi istiyor sadece navata dosyasını mı değiştiriyoruz ?

Son sürümünü indir
[download]http://www.bot-cave.net[/download]
.NET
.NET ⭐ 19y
Resmi siteden indir rardan cikan dosyalari sbot klasorune at
[F New]Solo Gitarist
E
evanes ⭐ 14y
güncelledm ama Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid. diyor açılmıyor ne yapmalıyım 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: