Buyrun arkadaşlar 1. elden kendi odamın resmi. Her ayrıntıyı görebileceğiniz şekilde çektim resmi 😁
Cd rom arkadaşımın pc'ye format atmaya gitti yakında geri gelir.
Resmin en üstünde parlayan şey ne derseniz o benim ilk ayakkabım 😄
Masanın solundan sarkan şey bant 😄 Yerçekiminin işleyişini kendi çapımda baştan yazıyorum 🎅
- Resim Silinmiş.
Oda dediğin böyle olmalı
· 26 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
😁 hem rezil hem alkolik 😜 temizliğe gelicem 😜 😁 😁 😁
😁 hem rezil hem alkolik 😜 temizliğe gelicem 😜 😁 😁 😁
Temizliyorum 1 gün sonra yine böyle oluyo bıktım 😁
Camın Kenarındaki Yüzüklerin Efendisi + Legolas Posteri ve Monitörün Üzerindeki Surat İfadelerini Saymazsak Odanın Hali Berbat 😐 🎭
Camın Kenarındaki Yüzüklerin Efendisi + Legolas Posteri ve Monitörün Üzerindeki Surat İfadelerini Saymazsak Odanın Hali Berbat 😐 🎭
😁
İlerde hayalimdeki oda 😜
bi eve hırsız girse bukadar dağıtamaz 😁
bi eve hırsız girse bukadar dağıtamaz 😁
Hırsız Girse Şu Odayı Bir Toparlayayım Derı 😈
bosuna dememisler erkek milleti pasaklı olur :P
yavrum benim oda da budur doğallıkta budur ne güzel sergilemiş canımcım işte biz böyle herşeyi şeffaf bir aileyiz güzel onda var canımcım herşeyi geçtim lcd monitorun var yahu daha ne istiyorsun yamacında bir de elektrikli ısıtıcı varsa ayaklarının dibinde alkol bir de arada hatun geliyorsa senden iyisi yoktur ne demiş üstad hayyam ;
Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de ordaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz
Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili..
biz zaten cennetlik olmuşuz.
yavrum benim oda da budur doğallıkta budur ne güzel sergilemiş canımcım işte biz böyle herşeyi şeffaf bir aileyiz güzel onda var canımcım herşeyi geçtim lcd monitorun var yahu daha ne istiyorsun yamacında bir de elektrikli ısıtıcı varsa ayaklarının dibinde alkol bir de arada hatun geliyorsa senden iyisi yoktur ne demiş üstad hayyam ;
Ne kadar güzel söylemiş söyleyen 😆 + sonuna kadar haklı 😄
Benden iyisi varmı yaa 🎅
B
Black Rain
⭐ 19y
Ben bu genç adamı tanıyorum yahu... 😄 😘
Pol dağınıklığı hiç sevmem.Her zaman derli toplu bir insanımdır.Herşeyime dikkat ederim odandan hiç haz almadım bla bla bla... :P
Gelme o zaman 😁
Ps: Bize gel herşey benden diyordum artık gelmeyeceğine göre sende otururuz. Tabi herşey senden 🎅
Pol dağınıklığı hiç sevmem.Her zaman derli toplu bir insanımdır.Herşeyime dikkat ederim odandan hiç haz almadım bla bla bla... :P
Gelme o zaman 😁
Ps: Bize gel herşey benden diyordum artık gelmeyeceğine göre sende otururuz. Tabi herşey senden 🎅
Geleceğim ulen hazır altımda araba varken yanına mı gelsem ama bu saatte müsaitmisiniz? 😁 Arkadaş geldi zaten hadi gidelim diyor camı kıracak. 😈 😁 😜 Sizin ev ne tarafta biz manavgata doğru gideceğiz şimdi.Yol üstünde takıldığımız bir yer varda. 🍺
Tam ters istikametteyim 😄
Başka sefere artık 😘
Ben kaçtım artık arkadaş geliyormusun gelmiyormusun demeye başladı.Görüşmek üzere. :P
👋
😄 👍
Ohaness 😱 oda oda degilki.. cöp ev 😁 😈 😄
Ohaness 😱 oda oda degilki.. cöp ev 😁 😈 :D
Ayıp 👴 Ben orda yaşıyorum 🍿 😁
Allah kolaylık versin.. =)
Allah kolaylık versin.. =)
Aslında sadece dağınık görünüyor ama değil. Herşey elimin altında 😄 Arayıpta bulamadğım birşey yok 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap