- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İkisinide lure yapcaktım aslında ama işte malum 2% canla tek atmaya calısan kişilerde olmasa daha bi zevkli olacak 😆
NvrDontStop has killed Cerberus x6 and Tiger Girl x4
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Tebrikler.
Teşekkürler.
Tebrik Ederim.
tebrikler
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
gzz
bluıdin nedir ?
fire açık bow açık elektirk açık ve INT..
bluıdin nedir ?
C
chipshajen
⭐ 17y
gzz
bluıdin nedir ?
banada ilginç geldi fire yerine cold olsa daha iyi olurdu sanki.
ps : tebrikler.
C
CheckPoint_
⭐ 17y
tebrikler
Tebrikler , bu arada bişey soracam Never Dont Stop yani nickin ile ne demek istedin
tebrikler
C
chipshajen
⭐ 17y
Tebrikler , bu arada bişey soracam Never Dont Stop yani nickin ile ne demek istedin
" Asla Durmak Yok " Diye biliyorum ama.
tbrkler
" Asla Durmak Yok " Diye biliyorum ama.
Never dont stopu hiç duymadım ama başka bi anlamı varsa bilmiyorum Never Stop daha mantıklı bence 😄
Herkese teşekkürler.
@TillDoomsDAY : Buildim Fire-light-Bow'dur. Cold'u acmama sebebim pvp vb. vakit kaybedici işlerle 100olana kadar uzak durmak için.+Seri kasmak için tercihimdir.Cold'a 100'de dönmeyi bi ara düşündüm ama vazgectim.100olunca full str fire -Force-Bow str archer acıp sp farmdan sonra ksacagım FF için.Bu carı pvp vb. için kullanacagım.
@darwell : Asla durmak yok anlamı NeverStop Asla durmaz'a kacıyo az 😘
@TillDoomsDAY : Buildim Fire-light-Bow'dur. Cold'u acmama sebebim pvp vb. vakit kaybedici işlerle 100olana kadar uzak durmak için.+Seri kasmak için tercihimdir.Cold'a 100'de dönmeyi bi ara düşündüm ama vazgectim.100olunca full str fire -Force-Bow str archer acıp sp farmdan sonra ksacagım FF için.Bu carı pvp vb. için kullanacagım.
@darwell : Asla durmak yok anlamı NeverStop Asla durmaz'a kacıyo az 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap