bs player ve daha bir suru video oynatıcı ile bir film acamıyorum bildigim butun codecleri yukledim ama ekran donuveriyor ve cpu yu explorer %100 sekilde yiyor bu ekran kartında mı sorun var yoksa driver felanda mı?
nVidia Gforce 7600 gs??
· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
spy yemisindir belki Rolling Eyes
punsier abi gelsin o yardımcı olur Mr. Green
punsier abi gelsin o yardımcı olur Mr. Green
hazır konu acmıskene bi tane daha ekleyeyim bu benim pc de zınnnn die ses geliyor sesin de cpu dan geldigini biliyorum tamirhaneye veya degiştirmeye mecbur kalmadan yapabilecegim en ii sey nedir?
format at yada camdan asagı at Mr. Green
format atsam faydası olur mu deniz bak harbi atarım beni de kimse tutamazD:
vala ben kafecı oldugum ıcın en ufak bı sorunda ghost atarım (formatın 20 dk lıgı) sorun oldumu hemen aklıma gelen o oluyo ama codecten dolayı acmasa ekranda donmaz yapmaz en basta acamadıgı ıcın program uyarı verır ekran kartında son drıver yuklu bildgim kadarıyla
bide butun vıdeolarda aynı seyımı yapıo bu ve eskıden acıyomuydu
bide butun vıdeolarda aynı seyımı yapıo bu ve eskıden acıyomuydu
yeni ekran kartı ladım o da bu işte normalde kendi cd sinde driver var onu yukleyince videoları acıyor sorun yok ama ekran donuk donuk hareket ediyor sonra en son driver bi yukliyim dedim gayet guzel hersey ama hiçbir video oynatıcısı ile cevap alamıyorum ekran donuyor sanki driver yuklu degilmiş gibi hareket ediyor Shocked
Benim ekran kartı yada ekran kötü ya Pc'ye ilk kurduğumda ekran kartı driverini 1024 yapıyom güzel gözüküyo işte sonra gittikçe masaüstü ve simgeler büyüyo Twisted Evil Razz
ilginc detective
görmeden bı sey dıyemıom talhacım sen kap gel kasayı benım dukkana Mr. Green
görmeden bı sey dıyemıom talhacım sen kap gel kasayı benım dukkana Mr. Green
Dükkan nerde abi ben Lcd kapıp gelem Twisted Evil Twisted Evil
oraya gelene kadar ben pencereden atayım kesin cozum^^
Talha senin RAM DDR mı DDR2 mi ?
ddr 2 yaw gıcıık:D
benimki DDR 400
512 mb ekran kartı bulamıyorum da onun için sordum Rolling Eyes Twisted Evil
512 mb ekran kartı bulamıyorum da onun için sordum Rolling Eyes Twisted Evil
k-lite codec pack full sürüm kur sorun kalmaz.
cpu sesi için cpu yu sök tabanını güzelce temizle termal macundan sogan zarı kadar sür yeniden güzelce monte et ses falan kalmaz perde
cpu sesi için cpu yu sök tabanını güzelce temizle termal macundan sogan zarı kadar sür yeniden güzelce monte et ses falan kalmaz perde
k lite için onu yaptım codec indirmedigim cins kalmadı soyle birşey var ekran kartı ile gelen cd deki driver ı yukluyorum bs playerı ii acıyor ama ekran da dalgalanma olusuyor yani pek hazetmedim en yeni surum driver ı yukluyorum sorun oluyor
cpu için bu macun denen varlık bende yok onun yerine baska bişey yapsam^^ ya da cıkarmadan temizlemek mumkun mu?
cpu için bu macun denen varlık bende yok onun yerine baska bişey yapsam^^ ya da cıkarmadan temizlemek mumkun mu?
talhacım özellikler/ayarlar/gelişmiş/bağdaştırıcı da hertz i en düşük yada ortalara getir bide oyle dene bkalım..dalgalanma ondan galba Confused Confused ..
hazır konu acmıskene bi tane daha ekleyeyim bu benim pc de zınnnn die ses geliyor sesin de cpu dan geldigini biliyorum tamirhaneye veya degiştirmeye mecbur kalmadan yapabilecegim en ii sey nedir?
Benim pc dende zınnnnnn diye aynı ses gelio du.Cok sonradan ögrendim ki ekran kartının fanından geliomuş ses.Değiştirdim ekran kartını şimdi süt dökmüş kedi gibi.
bs player ve daha bir suru video oynatıcı ile bir film acamıyorum bildigim butun codecleri yukledim ama ekran donuveriyor ve cpu yu explorer %100 sekilde yiyor bu ekran kartında mı sorun var yoksa driver felanda mı?
ekran kartini kimseye tavisye etmem Geforce Fx Le , serisi biLe daha sagLam yani Geforce 5200 Fy Le , 5700 FX Le faLan...
http://www.nzone.com/object/nzone_downl ... 91.33.html
Alıntı. Razz bi dene istersen beyki çözülür
Alıntı. Razz bi dene istersen beyki çözülür
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap