bir nuker kesinlikle ve kesinlikle snow shield serisini acmalı ve buzu 90lw e cekmeli
bn nuker car kassam herhalde skilleri 2 şekilde dizerdim
1.lighting:90 cold:90 heuksel:90 fire:30 yada
2.fire 90 lighting:90 cold:90 heuksel:30
nuker rehberim
· 4 Replies · 1.3K views 0 reading
4 Replies
R
Roland Deschain
⭐ 19y
bir rehberden çok tavsiye gibi birşey bu.
bu bilgileri sebep, sonuç, görsel vs. bakımından zenginleştir. hangi mastery de hangi skillerin açılması gerektiğini açıkla. kıyafet tercihi, silah tercihi; hatta gereken sp yi bile hesaplayıp yazabilirsin. sadece cold 90 light 90 vesaire demekle rehber olmaz. diğer rehberlere bir göz at istersen. dediklerimi yaparsan güzel bir rehber yapabileceğine inanıyorum 👍 😘
not: birkaç tane nuker rehberi zaten mevcut. onlardan farklı bir şey olmayacaksa rehberinde, hiç uğraşma daha iyi.
bu bilgileri sebep, sonuç, görsel vs. bakımından zenginleştir. hangi mastery de hangi skillerin açılması gerektiğini açıkla. kıyafet tercihi, silah tercihi; hatta gereken sp yi bile hesaplayıp yazabilirsin. sadece cold 90 light 90 vesaire demekle rehber olmaz. diğer rehberlere bir göz at istersen. dediklerimi yaparsan güzel bir rehber yapabileceğine inanıyorum 👍 😘
not: birkaç tane nuker rehberi zaten mevcut. onlardan farklı bir şey olmayacaksa rehberinde, hiç uğraşma daha iyi.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
sitede yeni bir arkadasımız galiba pek vasıflı bır topıc olmasada yınede ellerıne saglık bu kdr yenı olup yınede ugrastıgın ıcın 😘 nuker rehberı ıcın ugrasma derım onerdıgın tavsyelerın onerıldıgı tartısıldıgı 2000den fazla topıc var 👍
bir rehberden çok tavsiye gibi birşey bu.
kelimesi kelimesine katılıyorum
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Pure Int S/S Nuker mi yoksa 8:1 Hybrid S/S Nuker mi? 87lvl nuker carı ve 72lvl nuker carı ısro takas ıstıyorum Xian Satılık 122 lv SS Nuker ve 116 Spear Nuker Alınık s/s nuker,spear nuker,str bow ya da str glavie WTS 131 SPEAR NUKER PAGE 3 JOB THİEF DETAYLI VİDEO FOTO İÇİN WP
WTS 129 SPEAR NUKER PAGE 2 JOB THİEF DETAYLI VİDEO FOTO İÇİN WP