Icerige atla
Extraloob

nuker rehberim

· 4 Replies · 1.3K views
S
sorumsuz OP ⭐ 19y
bir nuker kesinlikle ve kesinlikle snow shield serisini acmalı ve buzu 90lw e cekmeli
bn nuker car kassam herhalde skilleri 2 şekilde dizerdim
1.lighting:90 cold:90 heuksel:90 fire:30 yada
2.fire 90 lighting:90 cold:90 heuksel:30
4 Replies
R
bir rehberden çok tavsiye gibi birşey bu.

bu bilgileri sebep, sonuç, görsel vs. bakımından zenginleştir. hangi mastery de hangi skillerin açılması gerektiğini açıkla. kıyafet tercihi, silah tercihi; hatta gereken sp yi bile hesaplayıp yazabilirsin. sadece cold 90 light 90 vesaire demekle rehber olmaz. diğer rehberlere bir göz at istersen. dediklerimi yaparsan güzel bir rehber yapabileceğine inanıyorum
👍 😘

not: birkaç tane nuker rehberi zaten mevcut. onlardan farklı bir şey olmayacaksa rehberinde, hiç uğraşma daha iyi.
N
sitede yeni bir arkadasımız galiba pek vasıflı bır topıc olmasada yınede ellerıne saglık bu kdr yenı olup yınede ugrastıgın ıcın 😘 nuker rehberı ıcın ugrasma derım onerdıgın tavsyelerın onerıldıgı tartısıldıgı 2000den fazla topıc var 👍
M
Macro ⭐ 19y
bir rehberden çok tavsiye gibi birşey bu.

bu bilgileri sebep, sonuç, görsel vs. bakımından zenginleştir. hangi mastery de hangi skillerin açılması gerektiğini açıkla. kıyafet tercihi, silah tercihi; hatta gereken sp yi bile hesaplayıp yazabilirsin. sadece cold 90 light 90 vesaire demekle rehber olmaz. diğer rehberlere bir göz at istersen. dediklerimi yaparsan güzel bir rehber yapabileceğine inanıyorum
👍 😘

not: birkaç tane nuker rehberi zaten mevcut. onlardan farklı bir şey olmayacaksa rehberinde, hiç uğraşma daha iyi.

kelimesi kelimesine katılıyorum

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: