Icerige atla
Extraloob

Nuker Hakkında Yardım İstiyorum ArkadasLar ßi ßakarmıSInız.

· 15 Yanıt · 3.4K görüntüleme
M
MaNiFeSt0 OP ⭐ 19y
ArkadasLar Nuker Açtım Şİmdi 31 LwL, Skilleri Şöyle : Fire 30 - Lighting - 30 - ßicheon - 30 CoLd -10, Şimdi NasıL iLerletmeliyim, Ve Fire'n ShielD Ve Diğer Yumruk Skilini AÇmadım Gerksiz Yazıyordu Sitede. Onlarıda AçamaLımıyım, Ve ßu DağıLım NasıL oLuCak CoLd'u Daha Cok iLerletmelimiyim ? yoKsa 10'damı KaLmaLı ? Verildiyse Özür DiLerim ßuLamadım ßu DagıLımı. NasıL oLacak Diye. Ve Sp'm Suanda 1 k kaLDı Farm yapıCam. 35'e Kadar. Sonra 35'te Vericem 40'a Kadar Tekrar Farm Yapıcam. Doğrumu Düşünüyorum Acaßa, Yardım Ederseniz Cok Sevinicem ARkadasLar..
15 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
yakin bi sure icinde 90 lvl gelcek 90 lvl gelince sadece 3 sklili maxliga bilcen bnm sana onerim fire i sakin ilerletme kullandin weapon un skilini light ve cold u ilerlet fire kalsin cunku fire i ilerletirsen ielrde cok ezilirsin
M
MaNiFeSt0 OP ⭐ 19y
aßi ßen Nuker'm En iyi Nukem Fire Nukesi Ve Lighting Nukesi, CoLd'n Nukesi İşe Yaramazki.
M
MaNiFeSt0 OP ⭐ 19y
yoqmu Yardım Edicek yHa :S
S
shamann ⭐ 18y
light imbue ile 70 light nuke en yüksek damage demektr ileriye yatırım yapan light gider abi fire sönk kkalıyo 70 de :?!!!
_
ne istediğine bağlı.ben pvp yi takmam unique killer olacağım diyosan fire 90 cold 90 light 90 force 30 .Ama pvp dede etkili olmak istiyosan bicheon 90 cold 90 lightning 90 heuksal 30 Derim.
P
kaccak şaka mı ypıosun fbli kardeşim fire açmayan nukeci olmaz
_

Ne dediğimi anladın mı?
A
fire siz nukeci olurmu yaw
genelde millete bakıom hep fire nukesi kullanıyo
F
FURKANAR ⭐ 18y
bence cold 90 ligting 90 fire 90 bicheon 30 da kalsın deirm 3*90=270 270+30=300
I
Intensify ⭐ 18y

herkes görecek bakam firesiz nuke oluyomu olmuyor mu yaklaşık 1 ay içinde ssleride koyarım allahın izni ile hadi bakam
M
manofsro ⭐ 17y
en ii nuker yh full nuker dir fire cold lightning yhda cold light bic en kotu ıhtımalle fire cold bich yap coldsuz nuker olmas snow shield var
I
bencede col light bicheon 90 heuksal 30 en iyisi
K
kudelfa ⭐ 17y
kesinlikel light-cold-bicheon olsun bence
N
netstorm ⭐ 16y
paylaşım için teşekkürler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: