C crazy123 OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Abi bu ne yhaaSwKraL 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Bartowski ⭐ 17y 16 yil once #2 harbı oha :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #3 bu adam yatmazda 😱 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C crazy123 OP ⭐ 18y 16 yil once #4 kesin normal parayla bu ne yha 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V ValentineDay ⭐ 17y 16 yil once #5 Bu Bişey değil bide buna bakın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V ValentineDay ⭐ 17y 16 yil once #6 http://www.rev6.com/player/Venice/jkL.html TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V ValentineDay ⭐ 17y 16 yil once #7 XD özur dılıyorum ilk basta yanlıs yaptım herkezden özur dılerım ^_^V TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Poker Face ⭐ 19y 16 yil once #8 En sanuncu fena TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A apoli ⭐ 17y 16 yil once #9 jKl ne yapmış ohaaaaaaaaa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #10 çok para değilki 6 tane nova item taş çatlasa 7b uzun süreli bir oyuncuda zati 3b banko vardır 2 tane de nova kendisi düşürse tamam işte 6 tane nova çakar basit abartmayalım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeWilyn ⭐ 16y 16 yil once #11 omg böyle bi charın olsun isterdım gercekten ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 16 yil once #12 XD özur dılıyorum ilk basta yanlıs yaptım herkezden özur dılerım ^_^VAsıl bu adam yatmaz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Oazis ⭐ 18y 16 yil once #13 privete serwer benzeti artık isro daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TniesT ⭐ 16y 16 yil once #14 http://www.rev6.com/player/Mars/SilvaSurfer.htmlchestine + deniyor sanırsam gecen gün novaydi oda TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RaMoJaNn ⭐ 17y 16 yil once #15 para=güç TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 16 yil once #16 Bu adam yatarmı yahu 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C crazy123 OP ⭐ 18y 16 yil once #17 privete serwer benzeti artık isro daral:Gerçekten kardeşim yha sjsroya laf atıyoduk full sun diye tam tersine şimdi burda :!!&%&! 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaPaP4 ⭐ 19y 16 yil once #18 işte bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil