mavi ne alemde?
Nova series 16
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
C
CrackCocaine
⭐ 18y
mavi ne alemde?
Tamda bunu yazıcaktım şimdi 😈
Şaka gibi adama 16. novası düşmüş 😄
Allah daha cok nasip etsin ne diyelim xD
16. kere hayırlı olsun 😁
Allah daha cok nasip etsin ne diyelim xD
16. kere hayırlı olsun 😁
M
Mavi Duman
⭐ 16y
evet artik siradan bi olay bknz. dün gece düşmüş -_-'' :DDDd
ya sana gorede ıtem dusuyo ama ıc takmıyosun ne yapıyosun bılmıyorum bırazz supe var ıcımde
ıtem dedım ama normaıl ıtem değil nova dusuyo takmıyosun
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
ya sana gorede ıtem dusuyo ama ıc takmıyosun ne yapıyosun bılmıyorum bırazz supe var ıcımde
adam haklı biraz
adam haklı biraz
ne gerek var nova set düzmesine sanki adam pvp yapıyor 😄 nova staff yeter
Normal item düşüyomu bro sana ?
Normal item düşüyomu bro sana ?
😁 🍺
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Arkadaşlar ben üzerimi nova set yapmıyorumki yapmak zorundamıyım? kestiğim en yuksek lvli unıq demon shaıtan pvp gıtmıyorum etmıyorum medusaya kendi setimde yeter suan evden cok uzakta calısıyorum anca telefondan haberını alıyorum uzerımı nova set yapacagıma arkadaslarıma nova sılah alıyorum serefsızın bıır gırıp soyacak belkı üzerim nova set olsa nolur +6 set olsa ne yazar benımle bu yola baş koymus ınsanların elinde nova olsun bana yeter. oyunu herkes sizin gibi oynamıyor bende arkadaşlarımda hep ben hep ben diye bişey yok aramızda.
İşte bu noktayı koyan yorumdur. 🍺
Arkadaşlar ben üzerimi nova set yapmıyorumki yapmak zorundamıyım? kestiğim en yuksek lvli unıq demon shaıtan pvp gıtmıyorum etmıyorum medusaya kendi setimde yeter suan evden cok uzakta calısıyorum anca telefondan haberını alıyorum uzerımı nova set yapacagıma arkadaslarıma nova sılah alıyorum serefsızın bıır gırıp soyacak belkı üzerim nova set olsa nolur +6 set olsa ne yazar benımle bu yola baş koymus ınsanların elinde nova olsun bana yeter. oyunu herkes sizin gibi oynamıyor bende arkadaşlarımda hep ben hep ben diye bişey yok aramızda.
işte mavi klasiği allah her türke böle olmayı nasip etse sorun klmaz herkez kendini düşüncegine türk kardeşlerimize düşünüp yardım etsek her yerde 1 no oluruz...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap