Icerige atla
Extraloob

Nova bug mu oldu sizce 14.Nova !

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
J
Josephine OP ⭐ 17y
Yuh 😆
26 Yanıt
A
Avenger ⭐ 18y
adam artık element yapacak nocalarla 😆 😁
I
Inception ⭐ 18y
Maşallah normal item gibi nova çıkıyor 😜
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Yuh 😆
B
Ben de ⭐ 17y
Yok Artık Bizde abarttık ama bu kadar değil 😱 😱 summer4: summer4: summer4: summer4:
T
Tengrİ ⭐ 19y
ee o kadar nova cıktı haniya son staff =)
I
Inception ⭐ 18y
Bugda varsa bile sana çalışıyor baksana 😜
B
bcabbar ⭐ 16y
adam kafadan 15b para yapar o novalarla hadi satta bi ss ver 😄 o shieldleri 2b sat gitsin 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
Bro şu xy koordinatları pm den at gözünü seveyim.
M
McBlue ⭐ 19y
Bak arkadaşım inan 13. ye kadar sadece baktım ama 14. ye yorum yapıp '' YUH ! '' demek istiyorum.Hayırlı olsun kıskandım doğrusu 😊 Kolay gelsin 😉
C
Bro şu xy koordinatları pm den at gözünü seveyim.

Aynen ya ! bi tane çıksın başka hiç birşey istemiyorum yeter ya yeter bu nedir böyle daha novanın "N"sini göremedm ! 108Lv oldum nedir lan senin derdin joymax sadece benimle mi oğlum çıldırıcam ya 😕 summer2:

Ps: Hayırlı olsun . Ayrıca Tekrardan bir Yuh! makara: summer6:
B
bjk190309 ⭐ 16y
Bende valal 13.ye kadar yazmadım ama yeteeeeer mavi yeteeeeeeer summer4: summer4: summer4:
B
tbrkler
R
Rochas ⭐ 16y
ahah abi tebrikler ya bi staf düşücek hep söylüyorum 😆
Q
Quattro ⭐ 19y
ben chara girdiğimde townda oluyor xy göremıyorum. nova series forumumdan 110 moblardaki ptde resımlerım var xy orası summer6:

-11701 ve - 840 summer6: summer6: summer6:
D
DragStar ⭐ 16y
Artık ben inanmamaya başladım hadi 7-8 tamam diyelim.ama gerisi yalan..Neden bu novaların ss'lerını alexde cekıyosunuz..Cıktıgı an ceksenıze.. + o kdr nova düşmüş ise üstün + elindeki weapon nova olurdu......
H
HnTRue ⭐ 18y
Artık ben inanmamaya başladım hadi 7-8 tamam diyelim.ama gerisi yalan..Neden bu novaların ss'lerını alexde cekıyosunuz..Cıktıgı an ceksenıze.. + o kdr nova düşmüş ise üstün + elindeki weapon nova olurdu......

Bende aynı düşüncedeyim rıdvanım.

Nedense çoğunda bir guild üyesi yanında 😁
D
DragStar ⭐ 16y

Bende aynı düşüncedeyim rıdvanım.

Nedense çoğunda bir guild üyesi yanında 😁

+1
A
Adith ⭐ 18y

Ahahahahah 😁 😁 makara: makara:
A
Aesify ⭐ 18y

Ahahahahah 😁 😁 makara: makara:

bidaha heavy armor çıkarsa yere atmasını bekliyorm ben ^^'