Icerige atla
Extraloob

Noble_Lady Demon Nr.74

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y
Nowa Staf ezikliği ne yapcan bide 110 FF 13oRN2KiLL özlemiştim demonu bi reverse ile kestim ^^ hani gzler :D

15 Yanıt
P
ProbIem ⭐ 17y
Gzz ama konusma penceresinde nasıl kesdiğin belli 😠 bi res atsan sana birşey olmayacakdı en azından demon kaçmıyo şmdi kesme bundan sonrakini kes en azından bi arkadas kazanırdın 😞
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y
Gzz ama konusma penceresinde nasıl kesdiğin belli 😠 bi res atsan sana birşey olmayacakdı en azından demon kaçmıyo şmdi kesme bundan sonrakini kes en azından bi arkadas kazanırdın :(

sen wiz oynamasını bilmiom galiba bn 105 lv im adam 110 + nowa staf war zerkim sınırlı 2. zerki basmışım son anları zerkin bide ona mı res atacağım? Sen bu kafayla zor demon kesersin söleyim adam 110 bn nasıl yatmıosam oda yatmıcak bn yeri geliyo full skil attack yapıom ama yatmıom iş kabiliyette lv de deil
P
ProbIem ⭐ 17y
sen wiz oynamasını bilmiom galiba bn 105 lv im adam 110 + nowa staf war zerkim sınırlı 2. zerki basmışım son anları zerkin bide ona mı res atacağım? Sen bu kafayla zor demon kesersin söleyim adam 110 bn nasıl yatmıosam oda yatmıcak bn yeri geliyo full skil attack yapıom ama yatmıom iş kabiliyette lv de deil
Ben wizz oynamyı cok iyi biliyorum o konuda rahat ol demon kacıomu acaba ? bundan sonra demon cıkmıycakmı ? bu son demon mu ? ne olurdu orda res atsan kaçırcağın 1 demon du ama bir arkadaş kazanacakdın bu oyunda herşey unique değil bu oyunun asıl amacı eğlenmek muhabbet etmek muhabet edecek bir insan bir arkadas kazana bilrdin belki bu deondan sonra o adam arkana gecer ve sana buf atardı kim gelirse gelsin hangi silahla gelirse gelsin keserdin ama bir arkadas kazanırdıın insanlara değer ver ...
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y

Ben wizz oynamyı cok iyi biliyorum o konuda rahat ol demon kacıomu acaba ? bundan sonra demon cıkmıycakmı ? bu son demon mu ? ne olurdu orda res atsan kaçırcağın 1 demon du ama bir arkadaş kazanacakdın bu oyunda herşey unique değil bu oyunun asıl amacı eğlenmek muhabbet etmek muhabet edecek bir insan bir arkadas kazana bilrdin belki bu deondan sonra o adam arkana gecer ve sana buf atardı kim gelirse gelsin hangi silahla gelirse gelsin keserdin ama bir arkadas kazanırdıın insanlara değer ver ...

sen Gaia ortamını bilmion galiba adam demon kesemeyince ana bacı sövüyo o adama neden res wereyim ?
C
Cryolite ⭐ 19y
tebrikler, ama nova staff abartılacak birşey değil sonuçta sos 😉
N
Nephertiti ⭐ 19y
öncelikle Tebrikler alicim res vermemekle en iyisini yaptın diyebiliriz ... bu demon cıkmadan 5dk fln önce oyundan cıktım ben demek senin kısmetinmiş. Bende wizard/cleric oynadım zerkliyken nie res isterler ki ? demonamı dalacaksın yoksa adammı resliceksin lol-.-"

tekrar tebrikler
No_F3aR
L
Lance ⭐ 16y
HeLaL kankama Eski Young_Wolf :=)
L
Lrd ⭐ 17y
Çok saçma bence zerklemişsin demon'a adam res istiyo zerkini bi hiç sayıp adamımı ressliceksin.. O zaman demona gitmenin anlamı neki 😊 hem arkadaş dogru diyor demonu bırakıp onumu resslicek .. kmse böyle bi zekilik yapmaz kardeş sen yapıyosan kendine 😊

PS: Tebrikler...
A
Avasin ⭐ 17y
tebrikler, ama nova staff abartılacak birşey değil sonuçta sos ;)

değilmi o sosa 5küsür bil vermeye ne gerek var hacım summer3: summer6: 😆 😁 😁

ps: Tebrikler
F
freepixel ⭐ 19y
tebrkler..
E
exotic ⭐ 18y
gz
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y
öncelikle Tebrikler alicim res vermemekle en iyisini yaptın diyebiliriz ... bu demon cıkmadan 5dk fln önce oyundan cıktım ben demek senin kısmetinmiş. Bende wizard/cleric oynadım zerkliyken nie res isterler ki ? demonamı dalacaksın yoksa adammı resliceksin lol-.-"

tekrar tebrikler
No_F3aR

Eyw. müslüm valla kısmetti 110 pt den çıkıp geldim 😄 kestim
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y
tebrikler, ama nova staff abartılacak birşey değil sonuçta sos ;)

sos ama 101+7 den çok farkı var adam bide 110 du makara:
K
kSk_StyLe OP ⭐ 17y
Yorumlarınız için Teşekürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: