bende hala calısmıyor ne garip olay yaw...
No Dc + Zoom Hack 1.29 Download Linkler Yenilendi
· 56 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
bende hala calısmıyor ne garip olay yaw...
tüm herşeyi yaptıysan acaba niye calısmıyor hmm
BEBETO SANA İKİ ÇİFT LAFIM OLCAK İYİ DİNLE Bİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ CTRL+C , CTRL+V OLMAZ BÖLE İŞLER BENİM ÇALIŞMAMI ÇALDIN HABERİN OLSUN RARI AÇDIN İÇİNE MODİFİER İ KOYDUN ONDAN SONRA MİLLETE BENİM DİYE VERİYORSUN BENİM FORUMUMU KAPATIN BEN KENDİM BULDUM O YÖNTEMLERİ KAFAMI YORDUM, KAFAMI YORMAYANLARIN NİYE FORMU SİLİNMEZKİ!!!
BEBETO SANA İKİ ÇİFT LAFIM OLCAK İYİ DİNLE Bİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ CTRL+C , CTRL+V OLMAZ BÖLE İŞLER BENİM ÇALIŞMAMI ÇALDIN HABERİN OLSUN RARI AÇDIN İÇİNE MODİFİER İ KOYDUN ONDAN SONRA MİLLETE BENİM DİYE VERİYORSUN BENİM FORUMUMU KAPATIN BEN KENDİM BULDUM O YÖNTEMLERİ KAFAMI YORDUM, KAFAMI YORMAYANLARIN NİYE FORMU SİLİNMEZKİ!!!
senin çalısmanı çalmadım CTRL+C , CTRL+V de yapmıyorum
bırakın çalmayı şimdi çalışıyormu çalışmıyor mu ?
çalışıyor tabi
arkadaş tek yapamanız gereken clienti silkroad ın içine kopyalamanız demiş ii de Silkroad Modifier ı ne yapıcaz :S
arkadaş tek yapamanız gereken clienti silkroad ın içine kopyalamanız demiş ii de Silkroad Modifier ı ne yapıcaz :S
onuda acıcaksın ıd ve pw ekranı geldimi update diceksin gelen silkroad yazısına çift tıkladınmı dc nude pach ve küfür filitresi cliente yüklenicek
bundada clienti deiştirdim t bot tada deiştirdim hem bot hem de de bu no dc yi nasıl birlikte kullanıcam ? Cool
o olay olmaz sadece srobot için geçerli ..!
bundada clienti deiştirdim t bot tada deiştirdim hem bot hem de de bu no dc yi nasıl birlikte kullanıcam ? Cool
bu tbot ta kulanıcaklar için calısıyor ama srobot için çalısmıyor nedeni client crackli srobot kabul etmiyor
bırak lan cleinti aldın içine sromodifier i attın al sana multiclient dedin modlar da bunu yedi hiç dikkatinizi çekmiyomu beyler ayrıca konum silinmiş hala ben o yönteme giriuyor dc yemiyor ve 2 client açıyordum !!!
bırak lan cleinti aldın içine sromodifier i attın al sana multiclient dedin modlar da bunu yedi hiç dikkatinizi çekmiyomu beyler ayrıca konum silinmiş hala ben o yönteme giriuyor dc yemiyor ve 2 client açıyordum !!!
sözlerine dıkkat et ben senin konundaki clienti almadım o clientle yakından uzaktan bi alakası yok.
Botla beraber çalışıyomu acep Rolling Eyes
Botla beraber çalışıyomu acep Rolling Eyes
tbot ile calısıyor srobot ile calısmıyor
asıl srobot ile tam işini görüo tbot ile çalışmaz beyler boşuna uğraşmayın ..!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap