Icerige atla
Extraloob

No Dc + Zoom Hack 1.29 Download Linkler Yenilendi

· 56 Yanıt · 3.9K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B
Beijo ⭐ 19y
bende hala calısmıyor ne garip olay yaw...
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bende hala calısmıyor ne garip olay yaw...

tüm herşeyi yaptıysan acaba niye calısmıyor hmm
R
root426 ⭐ 19y
BEBETO SANA İKİ ÇİFT LAFIM OLCAK İYİ DİNLE Bİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ CTRL+C , CTRL+V OLMAZ BÖLE İŞLER BENİM ÇALIŞMAMI ÇALDIN HABERİN OLSUN RARI AÇDIN İÇİNE MODİFİER İ KOYDUN ONDAN SONRA MİLLETE BENİM DİYE VERİYORSUN BENİM FORUMUMU KAPATIN BEN KENDİM BULDUM O YÖNTEMLERİ KAFAMI YORDUM, KAFAMI YORMAYANLARIN NİYE FORMU SİLİNMEZKİ!!!
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

BEBETO SANA İKİ ÇİFT LAFIM OLCAK İYİ DİNLE Bİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ CTRL+C , CTRL+V OLMAZ BÖLE İŞLER BENİM ÇALIŞMAMI ÇALDIN HABERİN OLSUN RARI AÇDIN İÇİNE MODİFİER İ KOYDUN ONDAN SONRA MİLLETE BENİM DİYE VERİYORSUN BENİM FORUMUMU KAPATIN BEN KENDİM BULDUM O YÖNTEMLERİ KAFAMI YORDUM, KAFAMI YORMAYANLARIN NİYE FORMU SİLİNMEZKİ!!!

senin çalısmanı çalmadım CTRL+C , CTRL+V de yapmıyorum
N
noname144 ⭐ 19y
bırakın çalmayı şimdi çalışıyormu çalışmıyor mu ?
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
çalışıyor tabi
N
noname144 ⭐ 19y
arkadaş tek yapamanız gereken clienti silkroad ın içine kopyalamanız demiş ii de Silkroad Modifier ı ne yapıcaz :S
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

arkadaş tek yapamanız gereken clienti silkroad ın içine kopyalamanız demiş ii de Silkroad Modifier ı ne yapıcaz :S

onuda acıcaksın ıd ve pw ekranı geldimi update diceksin gelen silkroad yazısına çift tıkladınmı dc nude pach ve küfür filitresi cliente yüklenicek
N
noname144 ⭐ 19y
bundada clienti deiştirdim t bot tada deiştirdim hem bot hem de de bu no dc yi nasıl birlikte kullanıcam ? Cool
K
KavaLyE ⭐ 19y
o olay olmaz sadece srobot için geçerli ..!
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bundada clienti deiştirdim t bot tada deiştirdim hem bot hem de de bu no dc yi nasıl birlikte kullanıcam ? Cool

bu tbot ta kulanıcaklar için calısıyor ama srobot için çalısmıyor nedeni client crackli srobot kabul etmiyor
R
root426 ⭐ 19y

bırak lan cleinti aldın içine sromodifier i attın al sana multiclient dedin modlar da bunu yedi hiç dikkatinizi çekmiyomu beyler ayrıca konum silinmiş hala ben o yönteme giriuyor dc yemiyor ve 2 client açıyordum !!!
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bırak lan cleinti aldın içine sromodifier i attın al sana multiclient dedin modlar da bunu yedi hiç dikkatinizi çekmiyomu beyler ayrıca konum silinmiş hala ben o yönteme giriuyor dc yemiyor ve 2 client açıyordum !!!

sözlerine dıkkat et ben senin konundaki clienti almadım o clientle yakından uzaktan bi alakası yok.
L
lastturk_ ⭐ 19y
Botla beraber çalışıyomu acep Rolling Eyes
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Botla beraber çalışıyomu acep Rolling Eyes

tbot ile calısıyor srobot ile calısmıyor
K
KavaLyE ⭐ 19y
asıl srobot ile tam işini görüo tbot ile çalışmaz beyler boşuna uğraşmayın ..!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: