calısmyorrrr ???????
No Dc + Zoom Hack 1.29 Download Linkler Yenilendi
· 56 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
çalışmıyo bunun yenisi varmı ???????????????
bekliyoruzz popcorn
yenisi bu yumulun
deneyelim bakalım hmm hmm
Çok saol
işimize çok yarıyacak Mr. Green
işimize çok yarıyacak Mr. Green
şuan indirdim bi deniyecem....
sadece client var bu zip in içinde onuda atıyom sronun içine fakat çalışmıyo yine dc aldım aynı zamanda avastta virüslü çıkıyor
sadece client var bu zip in içinde onuda atıyom sronun içine fakat çalışmıyo yine dc aldım aynı zamanda avastta virüslü çıkıyor
dosyanın içinde ayrıca bi modifier var onuda kullanman lazım
ya loopback in açık olması zararı var mı
Hayır Sorun Yapmaz
çalışmıyor bu yaw update'ye bastıgımda "Silkroad(2154)" yazıyor parantez içindeki sayı değişiyor her defasında...
çalışmıyor bu yaw update'ye bastıgımda "Silkroad(2154)" yazıyor parantez içindeki sayı değişiyor her defasında...
ewt degişiyor ama sorunsuzce calısıyor
ende calısıyor ama herhalde bu saatte cok yogun durmadan server traffic diyor en azından 20 kere denedim hic dc vermedi Wink
login ekranı geldiginde update ye basıyorum ama işe yaramıyor işte yine dc veriyor...
login ekranı geldiginde update ye basıyorum ama işe yaramıyor işte yine dc veriyor...
updatye basıp yukarda yazan silkroad yazısına çift tıkla ayrıca dosyanın içindeki clienti silkroadın bulundugu klasöre at
clienti attım ztn...ayrıca çift tıklamakla alakası olugunu sanmıyorum ama onuda denedim yine olmadı....
clienti attım ztn...ayrıca çift tıklamakla alakası olugunu sanmıyorum ama onuda denedim yine olmadı....
bende calısıyor ama sen bi yerde hata yapıyorsunki olmuyo clienti bida at ıd ve pw ekranı geldıgınde updateye bas gelen silkroad(1045) gibi cıkan yazya çift tıkla .
Benım Versiyon 1.28 Olan calısmıyor Sad Bunu Deniyicem saol..
ÇaLıŞTı Bu Bende eskisi calısmıyordu ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap