viewtopic.php?f=16&t=103397 buraya girmeye yetkim yokmus sebep
Niye Giremiyorum
· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
benimde yok ^^ herhalde yoneticilerin girebildigi bi yer 🎅
benimde yok ^^ herhalde yoneticilerin girebildigi bi yer 🎅
SANMIYORUM extraloob hakında alaha küfür olan bi grant neyim yazmış (Haşa) kilitlediler demeki biraz destekli (Haşa)
Niye böyle oldu açılama istiyorum DOĞRUYSA BENİ ATTIN
Doğru değil sadece bu muhabbetten sıkıldık kırk kere açıklama yaptık.Adamlar embesil gibi hala konu açıyor. ❗
Tamamda böyle böyle deyin bundan dolayı oldu değin İyide ben extralooba soruyorum o zmn niye küfüre yakın bişi yazmış Bende biliyorum iftira olduğunu ama heç iyi bişi değil
S
StickControl
⭐ 19y
Doğru değil sadece bu muhabbetten sıkıldık kırk kere açıklama yaptık.Adamlar embesil gibi hala konu açıyor. ❗
Tamamda böyle böyle deyin bundan dolayı oldu değin İyide ben extralooba soruyorum o zmn niye küfüre yakın bişi yazmış Bende biliyorum iftira olduğunu ama heç iyi bişi değil
herkes istediğini yapabilir arkadaşım insanları [din, dil, ırk] olarak ayırman yanlış 🍿
ama gerekli açıklamayı yapmışdı extraloob. 👴
ben daha yazmıyorum yoruldum wallahi belli ki sen yenisin rahat ol güzelim ok senden hatta senin hacca gitmiş dedelerinden bile daha bilgiliyim din konusunda ^^
ben daha yazmıyorum yoruldum wallahi belli ki sen yenisin rahat ol güzelim ok senden hatta senin hacca gitmiş dedelerinden bile daha bilgiliyim din konusunda ^^
Ya abi Öyle bişi yapmıcana inanıyorumda İnsanın dinine küfür edilince cok sinir oluyorum bende kimsenin dinine küfür etmem iftira olduğunu biliyordum yanlız emin değildim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap