Konunun ağustos içinde açılacağını duymuştum hala beklemedeyim ama açılmadı , salı günü Antalya'ya gitme mevzusu var 1 hafta orada kalacağım nick değiştirme sezonu içerisinde sanırsam burada olamayabilirim . Tahminen ne zaman konu açılır nickimi değiştirmem için konunun yarın açılması gerekiyor da . 😜
Nick Değiştirme Sezonu hakkında .
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Sabır... Az kaldı.
Sabır... Az kaldı.
Nickimi değişttirtirmem için yarın açılması gerekiyor da konunun . 😄 Yarına kadar sabredelim bakalım :?
Sabır... Az kaldı.
Nickimi değişttirtirmem için yarın açılması gerekiyor da konunun . 😄 Yarına kadar sabredelim bakalım :?
ne demek açılması gerekiyor ? Zorla mı konu açacağız? ya da senin nickini değiştirmek gibi bir zorunluluğumuz mu var?
madem nickini beğenmiyorsun yenisini açıp gelebilirsin. 👍
C
Charles Darwin
⭐ 18y
Sabır... Az kaldı.
yada yöneticilerden birine ÖM atarak bildirebilirsin 😉 👍
Sabır... Az kaldı.
ne demek açılması gerekiyor ? Zorla mı konu açacağız? ya da senin nickini değiştirmek gibi bir zorunluluğumuz mu var?
madem nickini beğenmiyorsun yenisini açıp gelebilirsin. 👍
Benim nickimi değiştirmem için konunun açılması gerekiyor . zorla açma gibi bir mecburiyet yok yani ortada . konu açılmazsa nickimide değiştiremem öyle değil mi ? 😜
C
Charles Darwin
⭐ 18y
Maxima*:Zamanın yoksa nick değişim zamanında burda olmayacaksan yöneticilerden birine ÖM at.Böyle böyle de ve seni kesinlikle anlayış ile karşılıyacaklardır.Germeye gerek yok ortamı sadece bir ÖM at yöneticilere ve nickimi değiştirmek istiyorum de ve neden erken değiştirmek istediğinide söyle 😉
İyi Forumlar
MasterOfHorror
İyi Forumlar
MasterOfHorror
Maxima*:Zamanın yoksa nick değişim zamanında burda olmayacaksan yöneticilerden birine ÖM at.Böyle böyle de ve seni kesinlikle anlayış ile karşılıyacaklardır.Germeye gerek yok ortamı sadece bir ÖM at yöneticilere ve nickimi değiştirmek istiyorum de ve neden erken değiştirmek istediğinide söyle 😉
İyi Forumlar
MasterOfHorror
yanlış anlamışta o yüzden şey ettirtmiştim 😆
nick değişikliği başladığı zaman tam 1 ay sürecek ^^
nick değişikliği başladığı zaman tam 1 ay sürecek ^^
sağol açıklama için . gelince bakacağız artık 🍿
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Nick Degisikleri Nerde Açılcak Acaba Bu Topic Altndamı?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Evet Bir topic açılacak ve siz o topic altına yazacaksınız istediğiniz yeni nickinizi.
S
Streetwise
⭐ 19y
Evet Bir topic açılacak ve siz o topic altına yazacaksınız istediğiniz yeni nickinizi.
Biliyordum hacım ama hatırlattığın iyi oldu ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap