arkadaşlar ben nickimi değiştirmek istiyorum böyle bir şey olabilir mi acaba Question
yeri burası deil ama her yere yazdım bir türlü cevap alamadım ve konuyu nerede açacağımı bulamadım headbang2ft9
nick değiştirme problemi
· 12 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Evet kardeşim yeri burası değil ama ben yardımı olmaya çalışayım yine, Silkroad'da nick değiştirme yok
Exraloob 'Daki Iden Den Bajsediyosan viewtopic.php?f=5&t=20844 Burdan TakiP Edip Yeni Yılda İstedigin Id yi Talep Edebilirsin .
Ama Oyundaki Nick ve Id den Bahsediyosan Degistirme Sansın Yok extraokk
Ama Oyundaki Nick ve Id den Bahsediyosan Degistirme Sansın Yok extraokk
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
Gerekli bilgileri aldıgına göre kilit Lutfen yerı olmıyan konular acmıyalım Wink
taşındı ve arkdaşım sitede nick değişim zamanlarıv ar belli bir sürelerde oluyor onuda beklemen lazıkm ok
J
Jason Walker
⭐ 19y
Gerekli bilgileri aldıgına göre kilit Lutfen yerı olmıyan konular acmıyalım Wink
konuyu kilitlemek yerine taşıyabilirdin Wink
teşekkürler DNAA ..
beyler silkroad dan bahsetmedim siteden bahsettim ama galiba açılış varmış açılış olunca olcak tüh keşke istediğimiz zaman değiştirseydik ya Surprised
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
konuyu kilitlemek yerine taşıyabilirdin Wink
teşekkürler DNAA ..
Bende tasıma yokki Very Happy şimdi herkes benımde benımde nickim deişiin dicek ondan kilitledim Very Happy extraokk
nick degisim istekleri V3.0 sona ermisti zaten bunu gore gore halen nick degisimi istiyorsunuz Rolling Eyes
galiba yeni nick değişimi yılbaşında ocaktı extra demişti galiba
yeni nick değişimleri yeni yılda yeni nick ile açılacaktır bilginize Cool
yeni nick değişimleri yeni yılda yeni nick ile açılacaktır bilginize Cool
hehe gene tutturdum be ne hafıza varmış bende Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap