Icerige atla
Extraloob

New Server Hera And TurksEmpire Guilde [Güncel]

· 99 Yanıt · 6.1K görüntüleme
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
Sewgili arkadaslar 26.02.2008 tarihi Salı gunu yenı server HERA acılacaktır.Simdiden herkese hayırlı ugurlu olur ınsallah...Biz 2 3 arkadas bu servera gecıcez ve yenı bır guılde kurucaz ılşgılenen butun arkadaslarımı beklerim elbette.Guılde ismi TurksEmpirE dır.Anlamı türk ımparatorlugu demek .Guılde cercevesı ıcınde saygı sewgi özveri güven ve sıcak ortamda bir muhabbet ıcın guıdleımızı kuruyoruz gelmek ısteyen arkadaslar burdan soleyebılırler liste ypılacaktır ilk olarak ben geliyorum Very HappyNİCLERİDE YANINDA SOLERSENIZ OYUNDA KOYACAGINIZ SEWINIRIM......
TurksEmpirE
1._EleCtrA_
2.QueeN
3.Samurai
4. t_u_a_n_a
5. _ClaSSiC_
6, tokimoki
7. DanceFloor
8, iron_maiden
9. Dabbe
10. _SimoX_
11, _MecchuL_
12. s2mi7
13.Fatal
2KİŞİ DAHA NİCK YARIN BELLİ OLCAK 1 LVL DOLDU AMA ARK BEKLIYORUZZ
99 Yanıt
L
Lord_Rings ⭐ 19y
ben geliyorum Paris nikim
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
oo batucum begendin demek nicki ok Very Happy jkesinmi peki bu nıck sonra degısme ? kesın cvp beklıom cnm Very Happy
L
Lord_Rings ⭐ 19y

oo batucum begendin demek nicki ok Very Happy jkesinmi peki bu nıck sonra degısme ? kesın cvp beklıom cnm Very Happy

kesin benden önce uyanıklar davranmazsa koyarım extraokk
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
ok konu duseltildi ve ısmın eklenmıstır batucum tesekkurler arkadaslar bırbırımızın nıckını calmayın kendınız fıkır uretın kesın olcak arkadasları beklıyoruz 2 kişi yavas yavas buyuyecegız
L
Lord_Rings ⭐ 19y
dayımda gelir Lord_Rings o zaten extraya girmez pek ama yavaşca çoğalacağız extraokk
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
ewet arkadaslar yenı uyelerımızı beklıyorum sız yazdıkca ben sızlerı lısteye ekleyecegım kolay gelsin sagolun
M
muratko193 ⭐ 19y
Ben Kendi Guildimi Kuracagım Hercul Den Birkaç Ark. ile Kurmasam Gelirdim
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
tesekkurler dusunmen yeterlı kardes olmadı ılerde inş guclu olursak unıona gelırsınız n dıyım
L
Lord_Rings ⭐ 19y

Ben Kendi Guildimi Kuracagım Hercul Den Birkaç Ark. ile Kurmasam Gelirdim

size başarılar HERA da
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
aslında toplu olsak daha ıyı olur ama neyse arkadaslar ılgılenenler bekliyorum slıya kadar vaktimiz bulunmaktadır herkez basarılar batu
L
Lord_Rings ⭐ 19y
abi katılımcı çıkmasa bile burda zeus daki unıon ve guildimizden HERA ya geçmiş olan arkadaşlar guildimizi görünce direk pmler gelir yine eski dostluklar kurulur

biliyorsundur herhalde 30 a yakin 79 ve 80 lvl arkadaslarimiz vardi bi 20 kişide 65 + idi ama kader HERA ya geçmek varmış zeus da artık sıkmıştı hırsızlık olaylarından ve pkk olaylarından bakalım yeni sayfa açıyoruz HERA da başarılar extraokk
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
arkadaslar 3-5 kişi ile yer bulamassınız yeni server da.. bizim son sayımız 17 idi ama suan 19 oldu..
guild kurucusu olarak ne yapıcamı bilmiorum. 1lw guild 15 kişilik cünkü Rolling Eyes yeni acc actım 500 silk yükledim.. bi salı gelse bi gelse... ama gelmio geçmio zmn Twisted Evil
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
sewgili kardesım bız aynı serverdan yakın arkadaslarız 3 5 kişide olsak bıldıgımız saygılı sewgili insnlar 3 5 kişi gider yavas yavas cogalırız cabuk yapılan bınlara her zaman coker bunu untmayalım herkes kolay gelsin
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

sewgili kardesım bız aynı serverdan yakın arkadaslarız 3 5 kişide olsak bıldıgımız saygılı sewgili insnlar 3 5 kişi gider yavas yavas cogalırız cabuk yapılan bınlara her zaman coker bunu untmayalım herkes kolay gelsin

aslında böyle 2-3 tane guild olması iyi olur. en azından Türk union u kurarız. tabi sizde isterseniz.
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
elbette neden olmasın sewgi saygı cercevesı ıcınde turkluge yakısır bı sekılde serverda ocelıgımızı gosterır ayrıca ılk turk unıonuda oluruz hep beraber gun gele hayrola dewran done hehe Very Happy
L
Lord_Rings ⭐ 19y
biz sağlam bi guildiz bilmediğiniz guildlere laf sölemeyin zeusta herkez tanır bizi kale savaşalrını kıl payı kaçırdık biz toparlanıırz merak etmeyin siz kendinize bakın
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

biz sağlam bi guildiz bilmediğiniz guildlere laf sölemeyin zeusta herkez tanır bizi kale savaşalrını kıl payı kaçırdık biz toparlanıırz merak etmeyin siz kendinize bakın

guild i ne laf söyleyen oldumu acaba Rolling Eyes
L
Lord_Rings ⭐ 19y
unıon kurarız neden olmasın biz sağlam guildiz sizde sağlamız diyorsanız el ele veririz çıkarız işin içinden extraokk
_
_EleCtrA_ OP ⭐ 19y
batucum biras sakin ol ve normal dusun bu cıkısma neden cnm sakin ol biras germe koolay gelsdin yorumlara acıgız elbtte orası zeus deıl HERA farklı ınsanlar kıslıkler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: