arkdaşlar bu slaı açılacak olan yeni server hera ya geçiş yapıyoruz tüm hazırlıklarımızı yaptık sadece serverin açılmasını beklliyoruz. ve hemen server açılınca guildimizi kurup kaleyi alıcagız
ve kale saglam bi türk guildinin olucak inş
hera ye gelmek isteyenler bu konu altında ismlerini yazsınlar iletişime geçelim yada msn bırakabilirsiniz..
--------------------------------------------------------------------------------------------
EstergoN Guildi Üye Listesi
--------------------------------------------------------------------------------------------
master : LORD_TURKS
üye : L0RD_TuRKs
üye : LorD_TurkS
üye : LoRD_TuRKS
üye : Tr_CatLiaM
üye : black_storm
üye : Matzeline Deneme Mod
üye : Blastr
üye : illegal
üye : _LoLiTa_
üye : dolu ( no nick )
ewet arkdaşlar saglam bir guild kuruyoruz üyelerimiz botter ve yaş ortalaması 18-20 dir saygılı sevgili arkdaşları aramızda görmek isteriz
02.02.08 NEW server HERA EstergoN guildi !!!!!!GÜNCEL!!!!
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
arkdaşlar bu slaı açılacak olan yeni server hera ya geçiş yapıyoruz tüm hazırlıklarımızı yaptık sadece serverin açılmasını beklliyoruz. ve hemen server açılınca guildimizi kurup kaleyi alıcagız
ve kale saglam bi türk guildinin olucak inş
hera ye gelmek isteyenler bu konu altında ismlerini yazsınlar iletişime geçelim yada msn bırakabilirsiniz..
EstergoN Guildi Üye Listesi
master : LORD_TURKS
üye : LoRD_TuRKs
üye : LorD_TurkS
üye : LoRD_TuRKS
üye : kayıt yok ....
üye : kayıt yok ....
ewet arkdaşlar saglam bir guild kuruyoruz üyelerimiz botter ve yaş ortalaması 18-20 dir saygılı sevgili arkdaşları aramızda görmek isteriz
imzan mükemmel
saol arkdaşım
kaleyi hemen alamazsınız ki^^ 60 lvl sınırı var eger 3 haftada yaparım diyorsan o baska^^ hayırlı olur inşallah basarılar
lvl atlamak sorun degil arkdaşım sadece server açılsın yeter süper bi hybird yapılandırmayı düşünüyorum
Serverın bu salı acılcağını nerden biliyorsun kardeşim bi kaynağın varmı
TşkLer ~~~~
TşkLer ~~~~
gecen gün rev6 ya bile eklendi hera ve herkez 1 aydır bekliyor açılmadı ve geçen hera ekledi sro nun sitesine chartec de var ve rev6 dada var bu hafta %99 gözü ile bakıyorum bi kesinlik yok
Tahir aßi ßeni eqLe Tr_CatLiaM oLaraktan ßi Zahmet Wink
tmm ama yine 50 - 52 yapıp bırakmak yok :-)
black_storm ekle benıde bı zahmet
tmm arkdaşım ekliyorum
Bende bekliyorum salı günü galicek olan HERA'yı.Eğer guılldinizde yer olursa gelmek isterim.Nick şuan belli değil ama çar açtıktan sonra burayada yazarım
tmm arkdaşım seninde yerini ayırdıık listeye eklidem
tmm arkdaşım seninde yerini ayırdıık listeye eklidem
Eyw.Ben buraya çar açtıktan sonra nickimi yazarım.ama şuan tek düşünüdüğüm hangi yapılandırmaı kullanarak çar açcağım?
arkdaşım msn adresini alabilirmiyim 1-2 bişey söylemek istiyorum tabi sana kalmış
arkdaşım msn adresini alabilirmiyim 1-2 bişey söylemek istiyorum tabi sana kalmış
ÖM attım sana gerçi ama
git gide güçleniyoruz hadi bakalım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap