Icerige atla
Extraloob

New Pk Bug

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
18 Yanıt
|
|SicknesS| ⭐ 17y
[youtube]<object width="500" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/dpXUkIDB60k&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/dpXUkIDB60k&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="315"></embed></object>[/youtube]

Paylasim icin tskler
B
BangBros ⭐ 18y
Server phoenix
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
nasıl bişi oluyo hiç analmadım anlatabilirmisiniz
I
Intensify ⭐ 18y
paylaştığın için teşekkür ederim
C
caglar59 ⭐ 18y
Evet süperbişi dün yaptık bunu biz 2 tane 85+5 fb ring kaptım ch 😊
B
BangBros ⭐ 18y
Lan bende pk oldum earth shock vurunca pk bug yapan adama sekti pk olduk 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Paylaşım için saol hacım ❤️
E
exotic ⭐ 18y
süpermiş ^^ görmüştm
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
yha video dan bişi analamadım biri sözlü olara anlatabilirmi
D

evet bende, aslında anladım ama tam kafama oturuşması için biri anlatsa daha güzel olur 🤤
|
|SicknesS| ⭐ 17y

evet bende, aslında anladım ama tam kafama oturuşması için biri anlatsa daha güzel olur 🤤

Daggerde baska bir playerin sekline dönüşme var, adam atkıyı takarken, o skilli kullaninca atkili oluyor adamin sekline dönüşüyorsun ve seni atkılı olarak görüyorlar sana vuran pk oluyor veya birinin etkisinden ölürsen 👍
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
güzel bişeymiş 😆
M
WTF Gaymax bende pk oldum akşam
BreathLess*
bugroad 😆
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
😁
bugroad 😆
D

Daggerde baska bir playerin sekline dönüşme var, adam atkıyı takarken, o skilli kullaninca atkili oluyor adamin sekline dönüşüyorsun ve seni atkılı olarak görüyorlar sana vuran pk oluyor veya birinin etkisinden ölürsen 👍

vay anassını 😱 😁
C
caglar59 ⭐ 18y

Birinin etkisinden ölürsen demişsin
Öyle birşey olmuyor gidin yanına seyredin peçe takılı olmadığı için asla sekmiyor.Adam sana tıklayıp saldırırsa sadece o zaman pk olunuyor. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: