ne kadar metresi arkadaslar yaklasık 50 m cıvarı alcam kaca mal olur bı de ben kendı modemden yukardakı adamın modeme takcam onun modeme ihtiyacı var mı ? yoksa kasasının arkasından bir yere mi takması gerek o kabloyu
Net Bağlantı Kablosunun Metresi
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
metresi yalnıs hatırlamıyorsam 0,5 tl.. yukardaki adamın modeme ihtiyacı yok.
Önemli bir şeyi unutuyorsun BTT derslerinden hatırladığım kadarıyla UTP [İnternet] Kablosu 50 metreden sonra çekmiyor. Ne kadar uzaksa internet bağlantısı o kadar parazit yapıyor hız sabit kalamıyor. Yani bir anda 100 kb internet hızı 30 kbit e düşebiliyor.
hmm anladım usta teşekkürler
30 Metreye kadar rahat 😊 ben 2048 Mbps interneti 4 Kişiye(kendim dahil) dağıtıyorum. internette SpeedTest yaptığımda 😊 Gelen Hat hızı 1750 civarı fazla bir düşüş yok hepsini iptal edip test ettiğimde net 100mbps artıyor fark bu 😊 yani kablonun sorun olacağını sanmıyorum. Net Kalitesi düşükse bilemeyeceğim tabi ki.
30 Metreye kadar rahat 😊 ben 2048 Mbps interneti 4 Kişiye(kendim dahil) dağıtıyorum. internette SpeedTest yaptığımda 😊 Gelen Hat hızı 1750 civarı fazla bir düşüş yok hepsini iptal edip test ettiğimde net 100mbps artıyor fark bu 😊 yani kablonun sorun olacağını sanmıyorum. Net Kalitesi düşükse bilemeyeceğim tabi ki.
anladım saol komsudan haber beklıyorum babası bugun geldı danısacaklardı ona
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap