Icerige atla
Extraloob

Avea-Vodafone Net Hk

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar Avea kullananlar internet hızından memnunmusunuz cep telefonunda ? yada Vodafone Kullanıpta memnun olanlar ?
Turkcell güzel olduğu kadarda pahalı :/
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
13 Yanıt
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Kullanacaksan turkcell kullanacaksın diğerleriyle çok problem yaşarsın.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Kullanacaksan turkcell kullanacaksın diğerleriyle çok problem yaşarsın.

Şuan Turkcelim fakat net paketi yetmiyor aşırı pahalı daral:
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
vodafone'da da hic bir sikinti yasamadim sahsem hiz konusunda,takilma vs vs konularinda. onerebilirim
.NET
.NET ⭐ 19y
Vodafone berbat. Sinirsiz internet kullaniyorum - fiyati gecekten harika 14TL aylik gerci bitirmisler kampanyayi eski uyeyim diye kesmediler benden - lakin benim netimin 3G ceken hali Turkcell hattimin AKK'sinden daha yavas dusun bir de Vodafone'un AKK'ye gectigini 200mb'dan sonra? Mecidiyekoy'de Vodafone bayisinde netin acilmadigini gordum ben daha otesi yok ki 😄
[F New]Solo Gitarist
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ufuk sizin oralarda vodafone hızlı çeker istanbulda yoğunluktan dolayı yavaş olduğunu düşünüyorum.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Vodafone 1GB alıp denemek lazım 😊 Vodafoneye geçicem yeni telefon alınca net paketi lazım oluyor .
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Şu yasıma kadar turkcell harici mobile internet kullanmamıtım ta ki vodafone'nun mobil modemi olan vodemnet'in alana kadar hay almaz olaydım en ulu orta yerde bile 3g kopup gidiyor. Kaliteli hizmet istiyorsan turkkcell alacaksın abi hem aldığı verdiği belli vodafone avea gibi gizli gizli düdüklemiyorlar sizi, paketimiz bu işinizi gelrse diyorlar en azından.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
malesef öyle turkcellin 3gsi gerçekten hızlı, avea vodafonela falan karşılaştırılmaz. Çok pahalı olmasına rağmen ben de mecbur turkcell 😞
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Vodafone kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım şuana kadar. İnternetimden de memnunum 😊 Turkcell'den geçtim bende zaten fiyatları yüzünden 😊
Violent Arise
Bro aveada 2 gb a kadar gızlı sonra yavaş bildiğim kadarı ile 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hortting 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro aveada 2 gb a kadar gızlı sonra yavaş bildiğim kadarı ile :)

1gb sonrası AKK

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: