Arkadaşlar kazanamamızın sebebi bu masum arkadaşlar:D
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Nestleden Kazandıran Kampanya 30 Sn'de Bir 10,20 ve 40 YTL:
· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Arkadaşlar Bu Kampanyayı Kaçırmayınn!
C
Che Guevara
⭐ 18y
Nestle kendi özel çiftliklerinde değil de köylerden süt topluyor mu diyorsun 😆 İşleri güçleri yok köy köy gezip süt toplayacaklar. Üstelik Mera inekleri günlük 5 litre kadar süt vermekte özel besili hollanda inekleri en az 30 litre
ahh yavrum çok cahilmişsin
Bir kaç gündür internete giremiyordum şimdi gördüm konuyu o yüzden hortlatıyorum.
Yavrum dediğin kişi büyük ihtimal senden daha büyük, büyük olmasa bile insan ve saygı duyman gerekli. Kötü söz sahibinindir diyorum ve sana hakaret etmiyorum çünkü ben sen değilim aramızda irice bir fark var benim gözümde herkes eşittir. Ben bunu söylüyorsam senin gibi boş atıp dolu tutmaya çalıştığımdan söylemiyorum daha önceki yıllarda yıllık ödev amaçlı Nestle, Ülker gibi firmalara süt satan çok büyük bir çiftliği gezdiğimden söylüyorum. Şuan yazdıklarını mantıken düşünüyorum adamlar köyleri tek tek dolaşacak ve süt olacak aman Tanrı'm ! Nasıl bir şirket politikasıdır bu. Büyük çiftliklerden alacaklarına köy köy dolaşıyorlar tek tek insanlardan süt alıyorlar, bu şu sonucu doğurur; bir süt kalitesi farklıdır yağ oranı ve sütteki su oranı farklı olacaktır her ürettikleri malda farklı bir tat olacaktır. Nestle'yi geçtim bu hiçbir firmaya yakışacak bir şey değildir. Üstelik köyleri dolaşacak elemanlar, araçların masrafları ki dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, naptın be Kobe. Zarar ettirdim firmayı. Kalitesi belli ulaşımı belli sana vereceği sütün kalitesi belli çiftlikten almak yerine köy köy dolaştırdın adamları. cık cık cık...
Ayrıca Moderatörlerin bunu görmezden gelmemesini istiyorum. Hakaret mevcut burada bana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Msn deKi resimleriniz otomatik oLarak 10 sn de Bir değiştiri Torque 3.0 ... ama 20 sn de bir deniyor /: Client 1.210 Firefox: Bir düzeltme ve bir de özür! 118 119 lvl wiz cleric char mevcuttur 2 pre plus ve 10 adet 2h tıcket ve 40 adet reverse pet zerk 110 spear s devıl 3 bag max full lenent 7 + ıtem weapon +7 10 blu ve 20 lv tyef ıtem full blu ve 110 petle 500 tl