Icerige atla
Extraloob

Nestleden Kazandıran Kampanya 30 Sn'de Bir 10,20 ve 40 YTL:

· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme
S
SilenTT OP ⭐ 19y
Evet beyler bu değerli haberi sizle paylaşıyorum !
Nestle Gofretlerdeki Şifreleri Gönderen 30 Snde bir 10,20, VE 40 Ytl Dağıtıyo !
Yumulun EXL 🙏
http://www.otuzsaniyedebir.com/
Kampanyanın Resmi Sitesi 🎅
23 Yanıt
J
JbS ⭐ 17y
tsk ler hemen markete gidiorum :DDDD
B
Baha i ⭐ 18y
Bende hehehe 😄 30
S
SilenTT OP ⭐ 19y
Beyler Windows saatine göre 27 Sn ve 57 Snler atmaya çalışın Cep Telfondan!
A
angela ⭐ 19y
ya böyle şeylere kesinlikle inanmayın tamamıyle yalan dağıtıyolarsa bile kendi adamalrına dağıtıyolar düşünsenize 30sn de bir para dağıtsa şirket batar. ben hiç bir zaman katılmama çekilişe herhangi bir şeye resmen ayak üstü kazık atıyolar
A
Absence ⭐ 19y
Birşey sorucam bu bir büyük bir küçük harf yazma durumu nedir
Bkz: Başlık
S
SilenTT OP ⭐ 19y
ya böyle şeylere kesinlikle inanmayın tamamıyle yalan dağıtıyolarsa bile kendi adamalrına dağıtıyolar düşünsenize 30sn de bir para dağıtsa şirket batar. ben hiç bir zaman katılmama çekilişe herhangi bir şeye resmen ayak üstü kazık atıyolar

xD koca şirket 30 sn de dağıttığı 10-20 liraylamı batcak =) tmm kardeşim oda senin görüşün saygı duymak zorundayız 😊
kendim kazanmasam tamam dicemde.. 😈 bide öyle kendi adamı filan.. kendi uydurduğunuza kendinizide inandırıyorsunuz ☕ bi kere öyle olsa 3 olur 4 olur sonra baktı olmuyo bi kıllık var en azından ben bidaha o markayı kullanmam... o adamlar 2-3 gofretle zengin olmuyolar ki 3-5 lirayla batsın 👍
D
DaWixed ⭐ 19y
Kazanan var mı ?
Saçma 🍿
S
Stephanos ⭐ 19y
Kazanan var mı ?
Saçma 🍿

ya çıkarsa hesabı 😜
F
frhtyksl ⭐ 18y
sçmaaa 😄
S
SilenTT OP ⭐ 19y
10 Ytl Kazndı Bir arkdaşım ama daha telfonuna msj gelmemiş
R
Romeo. ⭐ 19y
Saçma 🍿
A
angela ⭐ 19y
Saçma 🍿
K
Kobe ⭐ 19y
Nestle mi batıcak güldürme beni yahu 😄 köylerden aldıkları süte %100 kar koyan alan herifler mi?
C
Nestle kendi özel çiftliklerinde değil de köylerden süt topluyor mu diyorsun 😆 İşleri güçleri yok köy köy gezip süt toplayacaklar. Üstelik Mera inekleri günlük 5 litre kadar süt vermekte özel besili hollanda inekleri en az 30 litre
K
Kobe ⭐ 19y
Nestle kendi özel çiftliklerinde değil de köylerden süt topluyor mu diyorsun 😆 İşleri güçleri yok köy köy gezip süt toplayacaklar. Üstelik Mera inekleri günlük 5 litre kadar süt vermekte özel besili hollanda inekleri en az 30 litre

ahh yavrum çok cahilmişsin
R
Rix!> ⭐ 18y

ahh yavrum çok cahilmişsin

Yine tartışma başlayacak..
M
mysticfaux ⭐ 18y
Saçma bencede
J
9-10 tane aldım üst üste yolladım hiçbirşey kazanamadım. Bayatlamış ürünleri elden çıkartmaya çalışıyorlar.

Ama fake değil, bu tür organizasyonlarda sahtecilik yapılmaz.
S
SilenTT OP ⭐ 19y
tartışma başlatmaya uğraşmayın 3-5 lira kazanın diye iyilik yaptık bi teşekkür yeterli =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: