Lenneth OP ⭐ 19y 13 yil once (düzenlendi) #1 Müptelası oldum. 🤘 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I ironEyE ⭐ 18y 13 yil once #2 Çok büyük umutlarla açtım ve hiç beğenmedim. 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #3 Çok büyük umutlarla açtım ve hiç beğenmedim. :(+madorjinalini ilk izlediğimde gülmüştüm ama baya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 13 yil once #4 yalnız baya güzel mixlemiş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #5 mix güzel de yaratıcı ve komik değil 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Apprehension ⭐ 16y 13 yil once #6 mix güzel de yaratıcı ve komik değil :(bence komik ve adam haklı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil