Icerige atla
Extraloob

Nereden Bulabilirim??

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
arkadaşlaro kadar aradım ama malesef bulamadım Can ahmet adında bi ilahi söyleyen biri var ve bunun ilahilerini arıyorum arıyorum bulamıyorum sizin bildiğiniz güncel ilahi paylaşımı yapan bi site varsa veririmisiniz lütfen çok önemli

ps: şimdiden teşekkürler
18 Yanıt
J
Jaws3r ⭐ 16y
entry - imza uyumsuzluğu 😁
S
Sacrifices OP ⭐ 16y

bunu ben istemiyorum doğmayan öz ablamdan bile çok sevdiğim bi ablam istedi yok diyemedim bulana kadar durmak yok yola devam
W
Whisk ⭐ 16y

Entry'i okuyunca tam ben yazcaktım bunu 🎅 😈
R
RiqueLme ⭐ 19y

Entry'i okuyunca tam ben yazcaktım bunu 🎅 😈

😈 😈 😈
Windy
Windy ⭐ 19y
o değilde Ahmetcan arıyorsan ben varım 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
extra in here 😜
R
Rochas ⭐ 16y
Burak da var her ne kadar ahmetcan ile bağlantısı olmasada makara:
hacım youtube bak
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
Burak da var her ne kadar ahmetcan ile bağlantısı olmasada makara:
hacım youtube bak

youtube yede izlesene yede baktım can ahmet diye ilahi çıkıyo ama can ahmet in ilahisi çıkmıyo baya eski imiş benim aradığım daha cd çıkmamış o zamanlar kaseti varmış
F
fener1907 ⭐ 19y

bunu ben istemiyorum doğmayan öz ablamdan bile çok sevdiğim bi ablam istedi yok diyemedim bulana kadar durmak yok yola devam

Doğmayan öz ablandan bile cok sevdıgın 😄 Doğmayan öz ablanı nerden tanıyorsunda sevıyorsun 😄
.NET
.NET ⭐ 19y

Doğmayan öz ablandan bile cok sevdıgın 😄 Doğmayan öz ablanı nerden tanıyorsunda sevıyorsun :D

şöyle açıklayayım. rahimde cenin ölümü gerçekleşebilir, anne düşük yapmış olabilir ve yıllar sonra aile evladına bunu anlatmış olabilir.
riskli konuşuyosun. riskli tutum sergiliyosun. ailevi meseleler can yakar. gülünecek bir durum değil. haberin ola.
[F New]Solo Gitarist
S
Sacrifices OP ⭐ 16y

Doğmayan öz ablandan bile cok sevdıgın 😄 Doğmayan öz ablanı nerden tanıyorsunda sevıyorsun :D

yani ablam olmadıki hiç evin en büyüğü benim ablam olsaydı onunkadar sevmezdim diyorum yani
K
Kai ⭐ 18y
fizy e yaz,çıkar belki
O
os1 ⭐ 19y
Yılbaşında mı dinleyecek ?
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
Yılbaşında mı dinleyecek ?

sayılır
S
Sacrifices OP ⭐ 16y