Icerige atla
Extraloob

Nerden nereye extra...

· 26 Yanıt · 2.1K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
4 senedir tüm Türkiye' nin kalbinde büyük, yıkılmaz bir taht kurdun.Sitenin ilk halini buldumda dertlendim bir anda 😜 4 Senedir aynı accyi kullanmasmda hep buradaydım, ve burada olmaya devam edicem, edicez 🤝 😎

Buda o zamanlar bile üstünlüğümüzün hatırası:
Spoiler
26 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
5-2-1 m.
O zaman çok paraydı di mi bunlar? ^^
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
5-2-1 m.

fazladeğil 1 sene önce 9 tlden aldığımı hatırlıyorum 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
v1.0 nereden ne hale gelmiş v6.0 olmuş bu halen arşivimde ara ara açar bakarım çok büyüdük gerçekten.
J
bir anda mazimiz filim şeridi gibi gözümün önümden geçti ben daha yeni pc yüzü görmüş online oyun arayan toy delikanlı ... Oyun a ve siteye lise 1 de başladım şimdi ise mezun oluyorum nereden nereye 😎
J
Josephine ⭐ 17y
Off harikaymış gerçekten.
Kimbilir v16 lar 26 lar nasıl olacak 😆
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Sitenin ilk 'lerini paylaştıgımız bir topic vardı girde oraya bak neler neler görüp şaşıracaksınız siz daha 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Sitenin ilk 'lerini paylaştıgımız bir topic vardı girde oraya bak neler neler görüp şaşıracaksınız siz daha 8)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sitenin ilk 'lerini paylaştıgımız bir topic vardı girde oraya bak neler neler görüp şaşıracaksınız siz daha 8)

uuu iyi hatırlattın bro girip bir bakayım gerçekten deli şeyler vardı 🙏 🍺
J
ben telefondan bağlanıyorum cepten araştırmak eziyet oluyor link'i paylaşabilirmisiniz
R
RecLast ⭐ 18y
O günleri hatırlıyorum ozaman burada deildim xD Başka bir sitede takılıyordum.Nerden Nereye 😊
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
O günleri hatırlıyorum ozaman burada deildim xD Başka bir sitede takılıyordum.Nerden Nereye :)

😜 😆 doğru yolu bulmuşsun ilerliyorsun 🤝
R
RecLast ⭐ 18y
O Sitede admindim ozamanlar arkamdan vurdu arkadaş dediklerim.Buraya öyle geldim.Burda Süper gidiyor.

ExL ForeveR ^^
F
Frequency ⭐ 18y
Çok fena ya 😄 Valla nerden nereye mutlu oldum 😄
I
Inception ⭐ 18y
Benim ilk ve tek oluyor daha önce hiçbir forum sitesinde takılmıyordum.Gayet iyiyim burda ^^
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
5-2-1 m.

5 m e 15 ytl verdiğimi biliyorum
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
5-2-1 m.

5 m e 15 ytl verdiğimi biliyorum

o zamanlar milyon değilmiydi yav...6 sıfır vardı 😜
D
Doma$no ⭐ 18y
yeniyizbiz.com ama bayağı büymüşüüzzzzz
X
2007 de üye olmuşum. Ama hiç hatırlamıyorum o zamanları. Takılmazdım hiç(Anlamazdım :D). Çok büyük değişiklik olmuş, ama sadece sitenin görünüşünde. Kişiler aynı kişiler 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bilgiye bilgi katıp uygulamaya geçmişiz hepsi koca bir ailenin eseri işte 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: