Icerige atla
Extraloob

Silkroad nerden nereye ^^

· 18 Yanıt · 2.8K görüntüleme
I
Inception OP ⭐ 18y
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ifv5Z2pT1jw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ifv5Z2pT1jw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:!!&%&!

Ps; Video bana ait değil...
18 Yanıt
F
FaR_CRY ⭐ 17y
gz
.NET
.NET ⭐ 19y
gz

😁 😁
[F New]Solo Gitarist
_
ne var orda göremiyom bişi
I
Inception OP ⭐ 18y
Gene video'yu izlemeden yorum yaptın dimi 😈

@By
Eskiden Dw önünde pvp,jobwar yapılırdı vs şimdi ise dw önünde kimse yok.Oyunun bir eğlencesi kalmadı demek istiyor adam 😆
W
Warden_ ⭐ 17y
harbiden güzel bi video
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Muhteşem güzel..
Special thx to Flexi
_
Gene video'yu izlemeden yorum yaptın dimi 😈

@By
Eskiden Dw önünde pvp,jobwar yapılırdı vs şimdi ise dw önünde kimse yok.Oyunun bir eğlencesi kalmadı demek istiyor adam 😆

Yoh hacım videoyu göremedim ktunnel'den link varsa izlicem yada kaynak kodlarını görüntüleyip şimdi bakıyorum ^^
C
chipshajen ⭐ 17y
gz

valla gz 😄
T
Trixie ⭐ 17y
SRO da türk milleti gibi eski değerlerini yitiriyor ^^ bide bişeyi merak ederim donwhangtan nasıl olduda pvp alanı samarkanda dönüştü?birimi çağırdı acaba? 😄 😁

ps: güzel video.
O
ownerMad ⭐ 17y
Earth Ghost un koşmasına bayıldım ^^ Hakikaten bu videodan sonra o günleri özlediğimi anladım. ahh ahh
.NET
.NET ⭐ 19y
SRO da türk milleti gibi eski değerlerini yitiriyor ^^ bide bişeyi merak ederim donwhangtan nasıl olduda pvp alanı samarkanda dönüştü?birimi çağırdı acaba? 😄 😁

ps: güzel video.

Onu ben de merak ettim. daha 70 cap varken Jangan'daydık, 80 geldi Dw, 90 geldi pir geldi Samara geçtik hala Samardayız 😆
[F New]Solo Gitarist
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bir an eski günlerim aklıma geldi ne günlerdi bea 🙄 Aksama kadar orlarda takılırdı gece ortam patlama yapardı .. nerde şimdi o eski günler sin:
W
WhiteFang ⭐ 18y
70-80 lvl de oralari neydi be 10-15 tane thief ve 10-15 tane hunter her gun insan vardi hadi olmadi jangan da 100% vardi
W
WesT ⭐ 18y
Video Gözükmüyor!:S
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ahh eskiler ahh.Şimdiki aklım olsa full resim cekerdim valla.Öyle hatıra kalırdı 😊
G
gs_scrpn ⭐ 19y
ne varsa eskilerde var vallahi :!!&%&!
M
metin15 ⭐ 17y
EveT yaw eskiden herkez janganda toplanırdı birileri pandora basardı bizde keserdik 😄 özledim hee 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: