Icerige atla
Extraloob

Nedir bu gollum ( ? ) sevdası ^^

· 41 Yanıt · 2.8K görüntüleme
M
Midbroke OP ⭐ 18y
Az önce 3 tane moderatörün imzasında gollum muydu neydi ondan gördüm . yeni bir akım mı başlıyor yoksa 😁 bana da yapın bende koymak istiyorum 😆 Açıklaması vardır sanırım 😄
41 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
Harry,Gollum ölee Şirinlere kadar gider 👍
S
Harry,Gollum ölee Şirinlere kadar gider 👍

😈 😈
O
3 tane mi 😆
S
Spartan123 ⭐ 18y
efendimis kıymetlimis
C
Caprice ⭐ 19y
Abartıdan başka birşey değil..Yaratık için
S
SERE ⭐ 19y
3 tane mi 😆

ağzındaki ne onun ya 🙄
B
Beijo ⭐ 19y
3 tane mi 😆

ağzındaki ne onun ya 🙄

balık...
O
3 tane mi 😆

ağzındaki ne onun ya 🙄

Paluk abisi paluk ^^
Adem abi seni mi hatırladım 😁
S
SnowFlake ⭐ 18y
ben de siteye girdiğimden beri grafikleri engelliyodum bi de baktım başlık açmışlar 😁
X
Xanthos ⭐ 19y
Bazı arkadaşlar olaya yabancı kalmışlar.
Abartıyorum,abartacağım.com 🎅
X
Xanthos ⭐ 19y
efendimis kıymetlimis
😘 😘
A
Aleral ⭐ 18y
Bazı arkadaşlar olaya yabancı kalmışlar.
Abartıyorum,abartacağım.com 🎅

En azından senin mantıklı bir açıklama yapmanı beklerdim çok meraklandım şimdi 🙄
C
Caprice ⭐ 19y
Valla neresi değerli anlamadım ama bilmiyorum izlemedim içinde olduğu filmi.Sıfatta kıymetli olucak birşey yok. 😄
S
SnowFlake ⭐ 18y
yüzüklerin efendisi filminde yüzüğü ilk bulan sonra o hobit amcaya veren değilmiydi yüzük onu o hale getirmişti sonra o çocuğa ve yanındakilere yüzüğü yok etmeleri için izlenmesi gereken yolu gösteren falan doğru mu hatırlıyorum 😁 sadece ilk filmini izlemiştim diğerleri kısmet olmadı 😁 az buçuk izledim onları
S
yüzüklerin efendisi filminde yüzüğü ilk bulan sonra o hobit amcaya veren değilmiydi yüzük onu o hale getirmişti sonra o çocuğa ve yanındakilere yüzüğü yok etmeleri için izlenmesi gereken yolu gösteren falan doğru mu hatırlıyorum 😁 sadece ilk filmini izlemiştim diğerleri kısmet olmadı 😁 az buçuk izledim onları

Tamamen Dogru Tahmin Hacım 👍
M
Midbroke OP ⭐ 18y
nedir acaba bu gollum sevdası . dün imzalarınız farklıydı sanırsam 😁 bana da yapıverin yav . tipine çok gülüyorum şu gollumun 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
gollum yeni bir akım bnce ayrıca bnde golumu çok severim o bize ait kıymtelimissss

(en çok OneEyedJack in avatarındaki gollumu beğendim rap yapıyo yha 😄 )
X
Xanthos ⭐ 19y
Bu imzayı bi kullanıcı yapmıştı,bir üyenin imzasını editleyerek... beğendik kullanıyoruz.

Fazla merak insan sağlığına zararlıdır. ❗
S
Stephanos ⭐ 19y

Fazla merak insan sağlığına zararlıdır. ❗

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: