Az önce 3 tane moderatörün imzasında gollum muydu neydi ondan gördüm . yeni bir akım mı başlıyor yoksa 😁 bana da yapın bende koymak istiyorum 😆 Açıklaması vardır sanırım 😄
Nedir bu gollum ( ? ) sevdası ^^
· 41 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
Harry,Gollum ölee Şirinlere kadar gider 👍
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Harry,Gollum ölee Şirinlere kadar gider 👍
😈 😈
O
OneEyedJack
⭐ 19y
3 tane mi 😆
S
Spartan123
⭐ 18y
efendimis kıymetlimis
Abartıdan başka birşey değil..Yaratık için
3 tane mi 😆
ağzındaki ne onun ya 🙄
3 tane mi 😆
ağzındaki ne onun ya 🙄
balık...
O
OneEyedJack
⭐ 19y
3 tane mi 😆
ağzındaki ne onun ya 🙄
Paluk abisi paluk ^^
Adem abi seni mi hatırladım 😁
ben de siteye girdiğimden beri grafikleri engelliyodum bi de baktım başlık açmışlar 😁
Bazı arkadaşlar olaya yabancı kalmışlar.
Abartıyorum,abartacağım.com 🎅
efendimis kıymetlimis😘 😘
Bazı arkadaşlar olaya yabancı kalmışlar.
En azından senin mantıklı bir açıklama yapmanı beklerdim çok meraklandım şimdi 🙄
Valla neresi değerli anlamadım ama bilmiyorum izlemedim içinde olduğu filmi.Sıfatta kıymetli olucak birşey yok. 😄
yüzüklerin efendisi filminde yüzüğü ilk bulan sonra o hobit amcaya veren değilmiydi yüzük onu o hale getirmişti sonra o çocuğa ve yanındakilere yüzüğü yok etmeleri için izlenmesi gereken yolu gösteren falan doğru mu hatırlıyorum 😁 sadece ilk filmini izlemiştim diğerleri kısmet olmadı 😁 az buçuk izledim onları
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
yüzüklerin efendisi filminde yüzüğü ilk bulan sonra o hobit amcaya veren değilmiydi yüzük onu o hale getirmişti sonra o çocuğa ve yanındakilere yüzüğü yok etmeleri için izlenmesi gereken yolu gösteren falan doğru mu hatırlıyorum 😁 sadece ilk filmini izlemiştim diğerleri kısmet olmadı 😁 az buçuk izledim onları
Tamamen Dogru Tahmin Hacım 👍
nedir acaba bu gollum sevdası . dün imzalarınız farklıydı sanırsam 😁 bana da yapıverin yav . tipine çok gülüyorum şu gollumun 😄
gollum yeni bir akım bnce ayrıca bnde golumu çok severim o bize ait kıymtelimissss
(en çok OneEyedJack in avatarındaki gollumu beğendim rap yapıyo yha 😄 )
(en çok OneEyedJack in avatarındaki gollumu beğendim rap yapıyo yha 😄 )
Bu imzayı bi kullanıcı yapmıştı,bir üyenin imzasını editleyerek... beğendik kullanıyoruz.
Fazla merak insan sağlığına zararlıdır. ❗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap