Icerige atla
Extraloob

Nedenn

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
ShadYO8 OP ⭐ 19y
Ben auto selectle ilgili bi konu açmıştım herkez jasonki çalışmıyo diyodu bende çalışanını koydum sonra bi baktım konu silinmiş sadece 1 tane sorum olacak benim konum neden kilit konmadan hiç bir şey denmeden nedeni söylenmeden siliniyor ögrenebilirmiyim
10 Yanıt
J
1. si Jason'ın ki çalışıyor. Az önce yine denedim bir problem yok !. 2.si verdiğin linktekiler copy + paste. Programın içinde reklam kaynıyor. 😉
S
ShadYO8 OP ⭐ 19y
2. ye cevap kendim upload yaptım içindekileri temizlemeden 1. 11 sayfa olmuş hala çalışmıyor diyolar
J
2. ye cevap kendim upload yaptım içindekileri temizlemeden 1. 11 sayfa olmuş hala çalışmıyor diyolar

Peki bende nasıl çalışıyor arkadaşım?. Ayrıca reklam içeren konular açarsan kilitlenir ve taşınır. 😉
S
ShadYO8 OP ⭐ 19y
Tamam kabul ama benim konum neden siliniyor kilitlenmiyor
D
drotalion ⭐ 19y
kilitleniyor ve çöp kutusuna taşınıyor, silinmiyor.

Bunu söylemeye hakkım yok, fazla bile söylendi işin doğrusu. Kimseye bir neden belli etmek zorunda değiliz, biz olayara kendi açımızdan yaklaştığımız gibi sizin açınızanda yaklaşıyoruz, aynı anlayışı sizdende bekleriz. Yani bir konu açmadan önce acaba programdaki reklamlardan silinirmi diye düşünmeni bekleriz. Öyle bir konuyu sen değilde ben bile açmış olsam yine silinirdi. Şahsa özel birşey yok
S
ShadYO8 OP ⭐ 19y
Şahza özel bi şey beklemiyorum zaten çöp kutusuna gittigini bilmiyordum öğrendim teşekkürler
J
drotalion 'un da değiği gibi. Kimseye hesap vermeyiz. 😎
S
ShadYO8 OP ⭐ 19y
drotalion 'un da değiği gibi. Kimseye hesap vermeyiz. 8)

Dedigim gibi şahsa özel bi şey beklemiyorum tek ögrenmek istedigim nereye gittiydi teşekkürler
E
esmer_46 ⭐ 19y
jasona laf yok çalışıo bende denedim...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: