Icerige atla
Extraloob

Neden Mbot ?

· 7 Yanıt · 2.4K görüntüleme
N
Noaks OP ⭐ 15y
Arkadaslar bir şey dikkatimi çekti!
Taxi yapan kisilerde veya sordugum kisilerde %99.9 Sbot kullanıyor Mbot yok gibi birsey.
Bunun nedini Sbotun Mbottan iyi olmasımı yoksa Mbotun zor bulunmasımı nedir ?
ve Mbot da galiba cok fazla sorun olusuyor forumda sürekli mbot da su sorun war bu sorun war yardım die konular acılmıs. Kısaca Sbot dahami iyi ?
yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkürler!
7 Yanıt
X
XBosstarix ⭐ 18y
Aslinda mbot gayet iyi bir bot.sbotun karsisinda durabilen tek bot. Yenilikleri ilk mbot getirdi,sbot dahz iyisini cikardi. Mbotun en onenli problemi script yapmak. Cidden sinir bozucu bir sey. O yuzden sbot daha elverisli
N
Noaks OP ⭐ 15y
ewt ya şimdi sen söyleyince hatırladım script olayını 😊 elimde 3-4 tane mbot account wardı hic kullanılmamıs onları bulunca soriyim bi dedim ama ugrasılmaz dedigin gibi scriptle filan 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Sadece script olayı yok uzun zamandır mbot kullanıyorum sorunlar oluşuyor ama artık kalıplaşmış sorun onlarda cevabı açık ama yapamayan çok oluyor 😊
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Mbot`un en iyi avantajı türkçe arayüzü olması , sbot`da iyi bot fakat üyelik alma vs . accont fiyatları pahalı.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
N
Noaks OP ⭐ 15y
Hmmm tüh bilseydim mbot kullanırdım neyse aldım artık sbot 😊 ama elimde 3-4 tane hic kullanılmamıs mbot acc. var isteyen arkadaslara TL karsılıgı verebilirim 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: