Icerige atla
Extraloob

Ne Olur Yardım Edin Bıktım Artık

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y
arkadaslar 1 aydır laglan bogusuyorum ve 1 gram azalmadı ne olcak bunun sonu ttnet i aradım onlarda bi sorun bulamadı int. i yanlızca ben kullanıyorum oyunda hata var desem cafedede olurdu pri programını ındırdım %1 bile etkisi olmadı yanı naptım ne ettim geçmıyor arkadaslar neyapmam lazım bıktım artık yaw 😢 😢 😢 😢 😢

internet kullanan herşeyi kapatıp modem'in ethernet lambası hızlıca yanıp sönüyormu kontrol et ☕
10 Yanıt
J
Journalist OP ⭐ 19y
internet kullanan herseyi derken neler mesela ? anlamadım

mesenger-explorer-sro internet kullanan ne varsa işte eğer onları kapatmana rağmen seri bişekilde yanıp sönüyorsa sorununu biliyorum sanırım ☕
J
Journalist OP ⭐ 19y
antivirüslerin bulamadığı bir virüs var o girmiştir dicektim ama sorunun o değil sanırım :?
N
NoTroN ⭐ 18y
Modemden de olma olasılığı vardır ttnetin verdiği modemimi kullanıyorsun
B
BaFiRa ⭐ 19y
Cafede Lag olduğunda SEnde olmaz!!! Bende Genelde Öle oluyo 😄
H
arkadasın sorunu bende de aynı su an oyunda 10 20 sn laga gıroyurm sabahdan berı dun de böle dı hıc gecmıyor
A
alez ⭐ 19y
bizim arkadaştada böyleydi. + 1gb RAM aldı azaldı lag. pc kaldıramıyodur ondan olabilir lag :/
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
önünde 3 olasılık var cafede oynuosan cafe, evde oynuosan modem, evde oynuosan bulunduğun semte göre...
cafede oynuosan olay belli
evde oynuosan modeme bi bak virüs falan yok diosn, modeme bi reset at yeniden gir ayarlarını kendine gelir büyük iht. düzelmezse modemi at çöpe 😁
semtten dolayıda bazen yapıyor mesela ben İzmirde yaşıyorum Güzelyalı taraflarında int. pek de iyi sayılmaz hatta bazı yerlerde berbat denilebilecek kadar kötü... taşın sen ordan 😁 hadi kolay gelsn şimdiden ☕

ps: bu arada lag pcnin donanımlarıyla ilgili deil 👍
X
XER0 ⭐ 19y
Modemin ayarlarını kontrol ettir, ayarlarda sorun yoksa modemde sorun olabilir modemini değiştir..

bu arada Wireless mı kullanıyorsun ?
J
Journalist OP ⭐ 19y
Bilgisayar Sorunları bölümüne açsaydın daha iyi olurdu

+sistemine netlimiter isimli programı kur bak bakalım netini sömüren birşeyler varmı(lag olduğunda bak).

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: