Icerige atla
Extraloob

Ne Few Daysmiş Beee...

· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme
J
Judas OP ⭐ 19y
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 😎
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahaaaa harbiden komik olmuş 😄
M
McCappy ⭐ 18y
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 8)

böyle herşey için konu açarsanız işimiz iş valla 😄
botun sitesinden hiç çıkmıyorum gelir gelmez koyacam buraya sadece sabır etmeyi öğrenin biraz 😉
J
Judas OP ⭐ 19y
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 8)

böyle herşey için konu açarsanız işimiz iş valla 😄
botun sitesinden hiç çıkmıyorum gelir gelmez koyacam buraya sadece sabır etmeyi öğrenin biraz ;)

Yaw Böle şeyler Boş İşte BirazCıkta Gır Gıra Vurmak Lazım Bekle Bekle BEkle nerye kadar 🙄
Gece 5 te de konu acmıstım ama Piyasada yok 😆 😆

Ps: 120 Lv Gelene Kadar Baba Olurum Biyordum Ama Bu Bot GeLene Kadar Kanserden Öücem GaLiba..! 😈 😈
J
Judas OP ⭐ 19y
Artık Bekliyoruz Beklemedeyiz den Sıkıldıysan Alttan Üstten Anlardan Yazı Geçtirt 😄 giren Site Anlasın Sbot Suan Yoktur Diye 😆 😆 😆 Açılınca İşin Daha Zor 😆
D
darts ⭐ 18y
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ...

Bu güzeldi 😄
J
Judas OP ⭐ 19y
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ...

Bu güzeldi :D

Hehehe 😳
P
polat33 ⭐ 18y
beyler bu hafta yok adamlar yazmış zaten haftaya diye yani anlayacağınız haftaya alabileceksiniz sbot u.
M
McCappy ⭐ 18y
beyler bu hafta yok adamlar yazmış zaten haftaya diye yani anlayacağınız haftaya alabileceksiniz sbot u.

geçen hafta söylenmişti o bu içinde bulunduğumuz haftayı kastediyordu ama hala yok bekliyoruz 👍
W
WooDY_ ⭐ 19y
adamlar bu kadar ilgi gösterceğimizi beklemiyolardı heralde bende açılmasını bekleyenlerdenim açılsada alsak 🤤 🤤
D
Off off 14 ödeme vardı geçen hafta bana bu hafta 33 oldu ama hala açılmadı açıldıgı zaman 1 günümü alıcak bu kadar account almak :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: