AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 😎
Ne Few Daysmiş Beee...
· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
zuahahaaaa harbiden komik olmuş 😄
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 8)
böyle herşey için konu açarsanız işimiz iş valla 😄
botun sitesinden hiç çıkmıyorum gelir gelmez koyacam buraya sadece sabır etmeyi öğrenin biraz 😉
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ... Yakında Few Mount. ☕ Bu Bot GeLince Hemen ptt ye koşacağım Siteden Çıkmıyorum Bir Aksilik olmazsa 😁 😁 Hep Karşımda Global Başlık BEkliyorum 😎 8)
böyle herşey için konu açarsanız işimiz iş valla 😄
botun sitesinden hiç çıkmıyorum gelir gelmez koyacam buraya sadece sabır etmeyi öğrenin biraz ;)
Yaw Böle şeyler Boş İşte BirazCıkta Gır Gıra Vurmak Lazım Bekle Bekle BEkle nerye kadar 🙄
Gece 5 te de konu acmıstım ama Piyasada yok 😆 😆
Ps: 120 Lv Gelene Kadar Baba Olurum Biyordum Ama Bu Bot GeLene Kadar Kanserden Öücem GaLiba..! 😈 😈
Artık Bekliyoruz Beklemedeyiz den Sıkıldıysan Alttan Üstten Anlardan Yazı Geçtirt 😄 giren Site Anlasın Sbot Suan Yoktur Diye 😆 😆 😆 Açılınca İşin Daha Zor 😆
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ...
Bu güzeldi 😄
Bu güzeldi 😄
AdamLar Few Days Dedi Oldu Few Weeks ...
Bu güzeldi :D
Hehehe 😳
beyler bu hafta yok adamlar yazmış zaten haftaya diye yani anlayacağınız haftaya alabileceksiniz sbot u.
beyler bu hafta yok adamlar yazmış zaten haftaya diye yani anlayacağınız haftaya alabileceksiniz sbot u.
geçen hafta söylenmişti o bu içinde bulunduğumuz haftayı kastediyordu ama hala yok bekliyoruz 👍
adamlar bu kadar ilgi gösterceğimizi beklemiyolardı heralde bende açılmasını bekleyenlerdenim açılsada alsak 🤤 🤤
D
dj_gogo_1905
⭐ 18y
Off off 14 ödeme vardı geçen hafta bana bu hafta 33 oldu ama hala açılmadı açıldıgı zaman 1 günümü alıcak bu kadar account almak :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap