E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Durum ortada 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Barzo ⭐ 19y 17 yil once #2 O ne öyle yav 😄 ters binmiş ata 😁 Nasrettin Hoca style ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #3 evt pvpde bug oldu ata bindim böyle oldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #4 Komik 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #5 lol guzel PS: Ben Akşehirliyim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #6 hehehehe çok güzel 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #7 hehe oynadıgım serverdada görmüştüm böyle bişey^^Ps : nick'i ni gizlemek istemişsin ama sol üstte görüyoruz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #8 yok artık bug mu bu 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Think Twice ⭐ 18y 17 yil once #9 güzelmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #10 güzelmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sniker ⭐ 19y 17 yil once #11 Hayır bug değil nasrettin hoca haftası ya o yüzden 😗 ss güzel 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Jink ⭐ 19y 17 yil once #12 😊 ama bundaki at hocadaki eşşekti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #13 :) ama bundaki at hocadaki eşşektibunu kim söyliyecek diye bekliyordum tbrikler 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q qwerty58 ⭐ 18y 17 yil once #14 Yarıldım xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #15 hehe oynadıgım serverdada görmüştüm böyle bişey^^Ps : nick'i ni gizlemek istemişsin ama sol üstte görüyoruz 😆amaç nick gizlemek değil nick nasrettin hoca demek istedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil