Icerige atla
Extraloob

Nasıl post kasılır?

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
18 Yanıt
M
MaPaP4 ⭐ 19y
😄
P
PhaetoN ⭐ 18y
hehe bide Arwen var 2 günde 200 e yakın post 😄 yemeden içmeden mesajmı yazıyolar anlamıyorum 😄
B
belgther ⭐ 19y
ya benim 400 mesajim yok, bu adamlar jet gibi mesaj kasiyorlar. ya hayir disari ciksinlar, arkadaslariyla oynasinlar, ders yapsinlar falan... ya da siteyi komple post kastikca kisiye yararli olan bir hale getirelim 😄
J
Journalist ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

hacım onları durduramazsn bir nevi hastalık bu ama ufak cinsinden :? :D

+1
bende mesaj yazmayı severim ama benim hastalığım bunun yanında tüysiklet kalır 😄
P
Presence ⭐ 19y
ya benim 400 mesajim yok, bu adamlar jet gibi mesaj kasiyorlar. ya hayir disari ciksinlar, arkadaslariyla oynasinlar, ders yapsinlar falan... ya da siteyi komple post kastikca kisiye yararli olan bir hale getirelim :D

yaw yazsınlarda olumlu şeyler yazsınlar yok doğru yok güzel paylşım hiç bir olumlu yönü yok site için neye yarıosa post kasmak 🙄
N
puuuuu xD bu adam azmış hepden xD

bu yakında bnide geçer :S
Q
Quincey ⭐ 18y
puuuuu xD bu adam azmış hepden xD

bu yakında bnide geçer :S

xD
X
XER0 ⭐ 19y
bu adamlar yorulmak nedir bilmiyor 😆
A
addIcFb ⭐ 19y
bu adamlar yorulmak nedir bilmiyor 😆

0+ 😁
A
Arwen ⭐ 18y
hehe bide Arwen var 2 günde 200 e yakın post 😄 yemeden içmeden mesajmı yazıyolar anlamıyorum :D

post kasıyoruz bir zararımı var okul var ama şuan raporlu olduğum için forumla daha çok ilgileniyorum hem bazı başlıklarda güzel paylaşım dediğim oldu ama saygıdan dolayı bir kaç sefer gülücük koymuşumdur ve genelde yardım amaçlı konuşmusumdur eğrki bu kötü bir şeyse artık ne cvp yazarım nede başka bir şey teşkürler
A
Arwen ⭐ 18y
birde şunu düşünün o kadar kayıtlı kullanıcı var post u çok az az yane ama bilgi ve paylaşımı alıyor bilgi paylaşan insana veya kişiye teşekkür etmek veya bir konu hakkında tartışmak konuşmak kötü bir şeymi eğerki öyleyse çekiliirim yane kimseye saygısızlık etmek istemem yanlış anlaşılmakta istemem hepinize iyi ve mutlu günler dilerim
T
Tarantella ⭐ 19y
çok da övünülecek birşey değil sanırım 😐
A
Arwen ⭐ 18y
övünülcek bir şey demiyorumda başlıklara cvp vermek kişinin emeğini ortada bırakmamak veya yardım etmek suç veya sorun oluyormu bana göre olmuyor e oluyorsa artık cvp vermem sadece bakarım bilgiden yararlanır dururum yane
C
ChrsNYC ⭐ 18y
'' eee ne kadar postun varsa o kadar saygın var '' diye öğrenmişler heralde 😄 marifet olsa ben şimdiye +2kya çıkarmıştım 😊
yaklaşık 10 aydır filan üyeyim yapılmayacak bişi deil yani 😊
A
Arwen ⭐ 18y
tamam anlaşıldı haksızım iyi akşamlar herkeze
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
eskiden bende çok yapardım... 1 günde 300 post yapmiştim...ama banlana banlana bunun bir işe yaramadıgını anladım....

ama suç bende değil ki , üyelik alıp kullanmaya başladıgım ilk forum exldi...XD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: