M Minotoche OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 Bence olmamış. olmadi: Spoiler- Resim Silinmiş.ve bu arada Yeni Mesajlar'a burdan girebilirsiniz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #2 Dikkat çekilsin diye yapılması gereken bir şeydi , 7 yıldır forumda takılıp görmeyenler varmış meğerse 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 12 yil once #3 Sadeliği bozmuş gibi Uğur abi, göze çarpan ikonlarla öne çıkartsaydınız keşke olmadi: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #4 Kullanım oranlarına göre değişik şeyler deneriz hacım dert değil 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #5 Ben beğenmedim eskisi iyiydi.Eskisini geri getirin, yakarım bu forumu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 12 yil once #6 bence iyi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 12 yil once #7 buna olmuş diyenler -6 derece miyoptur.5 dakikada bulamadım yerini TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MatthewMitchell ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #8 Yaşından büyük gözükmeye çalışıp enteresan şekilde giyinen ergen kızlar gibi olmuş, dikkat çekici ama göz zevki bozucu[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 12 yil once #9 Olmamış daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #10 Admin'e talimatı verdik, yakında değişir.@Kemalist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen ⭐ 17y 12 yil once #11 Olmamış olmadi: olmadi: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #12 Temanın sadeliğini çok bozmuş, saçma sapan bir şey olmuş. O bölümün yerine yeni şöyle sade ve güzel ikonlar (cevaplanmamış,yeni,aktif vs.) yapılsa daha hoş olur bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MatthewMitchell ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #13 olmuş mu olmamış mı diye global anket açın bari tam olsun :-D[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once #14 çirkin durdugunu düşünüyorum renk olmasa bari TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 12 yil once #15 Ben hala alışamadım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil