Kodlaması tamamen bana ait. Asp.net ile kodladım. Öyle hazır php sistemleri bana göre değil 😄 Sizlerin de fikrinizi almak istedim. Sayfalarda çalışmayan, hata veren bir yer varsa bildirirseniz sevinirim 😊
http://www.canaltinova.com
Logo çok kötü biliyorum onu öylesine koydum oraya-.-
Sitem Nasıl olmuş sizce?
· 13 Yanıt · 997 görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
logoyu görmesem canaltinova nın can altınova olduğunu anlamıyacaktım 😄
site güzel olmuş başarılar

logoyu görmesem canaltinova nın can altınova olduğunu anlamıyacaktım 😄
😄 Teşekkür ederim redface
Site güzel evet sık kullanılanlara ekledim takip ederim
Site güzel evet sık kullanılanlara ekledim takip ederim
Teşekkür ederim 😘
Sarı Yı Matlaştır 😉
Teması pek hoşuma gitmedi,ama logo hoş.Başarılar 😊
Temet Nosce
⭐ 17y
Visual studio ile mi yaptın bro?
"]Sarı Yı Matlaştır ;)
Emredersin
Teması pek hoşuma gitmedi,ama logo hoş.Başarılar :)
Bana göre de tam tersi 😄 Teşekkürler 😊
Visual studio ile mi yaptın bro?
Evet asp.net ile
Güzel olmuş fakat alt bölümdeki yazıları beyaz olan arka plana ortalarsan daha güzel olur 😊
hacım tema gayet güzel faket logon temanın güzelliğini destekleyemiyor. Daha güzel ve modern bir logo tarsarlamalısın 😊
benim beynim benim kararım 💃

Logoyu sadece ben beğendim galiba 😞 Logo takıntım var benim ondandır ondan 😄
Güzel olmuş fakat alt bölümdeki yazıları beyaz olan arka plana ortalarsan daha güzel olur :)
Hocam doğru mu anladım bilmiyorum ama doğru anladıysam öyle bir şey pek mümkün değil 😊 Çünkü div yapısını biliyor musun bilmiyorum ama üstlerde sağ tarafta sidebar bulunduğu için sol tarafın da belirli bir genişliği var onu yükseltirsem sağ yan taraf aşağı düşer 😊
hacım tema gayet güzel faket logon temanın güzelliğini destekleyemiyor. Daha güzel ve modern bir logo tarsarlamalısın 😊
Haklısın bro ben de zaten pek beğenmiyorum yaptığım logoyu. Zaten maksat şimdilik logonun yeri belli olsun 😁
Logoyu sadece ben beğendim galiba 😞 Logo takıntım var benim ondandır ondan :D
Vallahi ben de zamanında çok araştırdım ama bir türlü o ilham gelmedi bana doğru dürüst bir logo olmadı 😄 Aslında Ps, Fw, Ai falan biliyorum ama yetenek olmayınca olmuyor işte 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap