Icerige atla
Extraloob

Nasıl hızlandırırım !!!! 2 silkroad ı kaldırmıyor

· 21 Yanıt · 3.2K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
beyler eski bilgisayarım olağan üstü muhteşem birşeydi 1 GB (gerçi o kadar çok değil de) ram vardı ama bubilgisayarım biraz eskiden kalma 2. silkroad ı beraber açtıktan sonra bilgisayar donuyor bütün sistem de gereksiz programları kapadım olmuyor önceden xp smoker gibisinden bi program kullanıyodum adını hatırlamıyorum onun gibi boş yere çalışan programları kapatan bi programa ihtiyacım var. bir de overclock yapsam garanti dışına çıkar mı? şimdiden teşekkürler
21 Yanıt
E
Exqusei ⭐ 19y
aynı sorun bendede var, 2 GB ram var ama yinede 2 charda donuyo. anlamadım gitti. 512MB ekran kartım var Evil or Very Mad
K
karakuwet ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green atın çöpe siz pc leri
L
Lagroad ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green atın çöpe siz pc leri

Very Happy
E
Exqusei ⭐ 19y
milletin kastığı dediği oyunlar ve programlar deli gibi çalışıyo bişi anlamadım format atayım bari Mr. Green
K
kayar ⭐ 19y
işlemcinizden kaynaklanıyordur bence kasayı açın işlemciyi ve herşeyi temizleyin
M
Macro OP ⭐ 19y

işlemcinizden kaynaklanıyordur bence kasayı açın işlemciyi ve herşeyi temizleyin

nasıl temizleyelim bu kasanın solu 1 yıldır açık duruyor Very Happy çok ısındığı için hava alsın diye açtım
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Buna bir çözüm bulursanız bnm de haberim olsun ^^
M
Macro OP ⭐ 19y
ramlerin soketlerini fanı falan temizledim baya değişti hız mantıklı bi açıklaması ise şöyle aklıma geldi

oyun çalışırken işlemciyi çok ısıtıyo ram tozlu olunca yetersiz kalıyo bu kadar temizleyince ne hava vermesini ne dönüş hızını hiçbişi engelleyemiyor
B
ne zamandır format atmıyosun pc yavaşlamasına virüs te neden olabilir
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
bendede aynı sorun var ama donma felan olmuyo sadece çok yavas giriyo amd işlemci 512 mb ram 256 ekran kartı sadece oyuna girerken kasıo
L
Leader ⭐ 19y
Ben Su Anda Mac G5'i Kullanıyorum...

4Gb Ram
İslemci Apple Sonax 4200
512 Ekran Kartı

Bununla Ben 3 char Birlikte Kastım Size Oneririm...
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y

4Gb Ram
İslemci Apple Sonax 4200
512 Ekran Kartı

nerden bulabiliriz söyledigin programı
R
Remi ⭐ 19y
bende 3 char açıyorum pc de sro_hider i kullanıyom ilk iki si ile giriyorum %5 yapıyorum büyüklüklerini sonra 3. ile giriyorum
işlemci:AMD sempron LE-1100 Ram:1 gb Ekran Katıda:7200 GS
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Malesef Bende Şikayetciyim amaBnm sorunumun Çözümünü biliyorum
1GB RAM
512 Ekran Kartı
AMD 3300+ İşlemcim var
Amma velakin hardiskim 5200 Rpm Yani işlem hızı düşük 7200 Rpm lik işlem hızı yüksek mi Harddisk Almayı Planlıyoum Sorunumu Büyük Ölçüde Giderecekdir..
Ayrıca Sizlerde Paraya kıyıp son cıkan oyunlardan Alın ve Oyunun İçinde Mutlaka son Sürüm Ekran Kartı Updateleri Olsun Yararını Göreceksiniz Bu Driverlar bi nebzede olsa Rahatlatıyor
L
Lagroad ⭐ 19y
valla bende 1 gb ram var hiç bişe yoq 2 silkroad çok normal çalışıyo
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y

4Gb Ram
İslemci Apple Sonax 4200
512 Ekran Kartı

bende 4gb ram olsa 5car acarım.
R
Redefine ⭐ 19y
Performans Artırıcı Bazı Programlar Ama Tavsiye Etmiyorum.İstiyorsanız upload Edebilirm.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: