Üniversitede Alttan 5 dersım var. Ögrencı harcından ayrı aldıgınız ders basına olan ucret once 70 lıra cıktı . fıyat ck gelınce arastırdık ogrendıgımıze gore 2.defa alıcagımız ders 5.defa alınıyor gıbı gorundugunden fiyat ın katlandıgı soylendı.fıyat 22 lıraya dustu.2 Gün Önce yatırdım.dekontla kaydı yaptırmaya gıttım ekstra 7 lıra daha harc cıktıgını yatırmam gerektıgını kaydı onaylıyamadıklarını bu aksama kadar yatırmam gerektıgı soyledı. yagmur altında gıttım yatırdım. toplamda 29 lıra yatırdım. Buraya kadar normal . Bugun kaydı tamamlamaya gıttıgımde okuldan 20 lira alacaklı cıktım. daral: Yagmurda ıslandıgımamı yanayım , gitgel yedıgım parayamı yanayım yoksa ders kayıtlarının hala tamamen onaylanmadıgınamı yanayım. Nasıl bir veritabanı sıstemı olusturmuşlar. Lanet Olası böyle bürokrasiye . Ayrıca Gölyakada aldıgım daha oncekı dersın bu donemde baska bır ılcede olan Kaynaşlıda gorunmes dahada sinirlerimi bozdu summer2:
Nasıl Bir Mantık Hatasıdır
· 4 Replies · 753 views 0 reading
4 Replies
S
spartaXeLLa
⭐ 15y
sakin ol dostum, türkiyede bunun gibi olayları yaşamaman hata bence ney doğru işliyor ki senin ki işin olunda gitsin
sakin ol dostum, türkiyede bunun gibi olayları yaşamaman hata bence ney doğru işliyor ki senin ki işin olunda gitsin
Edit
2 kere düşünüp 1 defa konuşmak gerek. Mantık süzgecini kullanalım lütfensakin ol dostum, türkiyede bunun gibi olayları yaşamaman hata bence ney doğru işliyor ki senin ki işin olunda gitsin
+35 Türkiye başlıbaşına bir hata zaten daral:
Log in to write a reply.
Log In